Fogyókúra partnert keresek!?
Nem azon van a hangsúly, hogy hány kilót akar leadni, és hogy az sok, vagy kevés. Nyilván felnőtt nő, el tudja dönteni, hogy mit szeretne.
Én 20 éves lány vagyok, és szeretném megkérdezni, hogyan sikerült leadnod 5 kilót? Én is próbálok leadni (igaz sokkal-sokkal többet) és lassan megy, ezért nyitott vagyok tippekre :)
Szia!
Ha gondolod én benne lennék, bár én nem fogyózok most, de rendszeresen sportolok, és mostanában néha elveszett a motivációm😅
Nekem kb 15-20kg fogyás szükséges, férfi vagyok és kb 8 éve járok konditerembe. (most vagyok 23).
97kgról megyek le 80-ra.
Teljesen más kategória, más célokkal. Nem tudom, hogy mennyire lenne motiváló vagy éppen segítőkész az közreműködésünk, de ha van kedved és még keresel valakit írj.
(Mindig jól jönnek az új receptek, a finom és egyben egészséges, magas fehérje tartalmú ételek készítésénél vannak nehézségeim :) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!