Váltunk együtt életmódot?
Már egy ideje belekezdtem az életmódváltásba, de egy hullámvölgy miatt volt egy lazább időszakom.
15-20 kilót szeretnék fogyni egyelőre, aztán meglátjuk. De elsősorban egészséges szeretnék lenni, meg persze meg szeretném szeretni önmagam.
A kamaszkorom és fiatal felnőtt korom nagy részében anorexiával küszködtem, ez egyszer csak egy-két változás miatt átcsapott túlevésbe. Pár hónap alatt felszedtem 20 kilót és életemben először jól éreztem magam a bőrömben. Aztán 4 év alatt még 20 kilót híztam. Ismét nem szeretem a testem.
Örülnék, ha lenne egy fogyókúra partnerem, akivel meg tudnánk beszélni a sikereinket és a kudarcainkat.
27 éves nő vagyok.
Nekem is inkább az egészséges életmód fenntartása a cél, egyedül sajnos az én motivációm is gyorsan elfogy. Viszonylag kis súlyfeleslegem van, de nem tetszik, amit a tükörben látok, még sok munka lesz vele :)
Ha még aktuális benne lennék, hogy motiváljuk egymást.
27N
Szia !
Rengeteget kell fogynom, szóval szivesen csatlakoznék hozzád 😇
19/L
Az itteni nők mért nem szexelnek?
A legjobb fogyókura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!