Szívesen leveleznék olyan emberekkel, akik túlevéssel, falásrohamokkal küzdöttek/küzdenek. Beszélnél róla?
30 éves nő vagyok, leszokófélben vagyok a túlevésről már három hónapja. Nem a fogyás az elsődleges célom, noha már leszaladt jópár kiló, de ezt kellemes mellékhatásnak fogom fel.
Lelki okok vezetnek a túlevéshez, és amíg ezeket nem tesszük rendbe, ölni fog belül, mint egy lassú méreg. Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik küzdenek a démonaikkal, hogy egymásnak erőt, motivációt adjunk! Ha van kedvetek, írjatok! :)
Szia! Én 16 éves lány vagyok,és túlevéssel,falásrohamokkal+anorexiával(pff nagyon jó párosítás:D) küzdök
Ha gondolod írj
#2-#3 nekem is ugyanez:(
Eszem valamit, érzem, hogy tele vagyok, de szinte rögtön utána még a fejemben van az, hogy éhes vagyok:( De amióta edzek(nem rendszeresen, és nem is intenzíven), már kezdenek elmúlni a "nemeszem" napok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!