Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldik el sokan egyből a farkukat Fb-n ismeretlen nőknek?
Azért mert a férfiak többsége képtelenek felfogni hogy a nők agya másképp működik...Tisztelet a kivételnek,részemről az nagyon megalázó lenne ha egy nő hamarabb látná minthogy megismerne.Belegondolva fordítva én sem szívesen találkoznék olyan lánnyal aki intim fotókat küld magáról azonnal,érzem magam annyira igényesnek hogy ezt figyelembe veszem.
Én szeretem amikor egy kellemes csalódást okozok amikor oda kerül a sor.
Egy nő véleménye,amit tolmácsolok :
" Sokkal fontosabb a lakás,ház,telek tulajdoni lapja, a kocsija forgalmi engedélye és az anyja minél messzebbi lakcíme, mint a farka..."
Itt tartunk :/
Ez nem a férfiak többsége, hanem ezek online szatírok. Vagy ennyire vérprimitív, alkoholista segédmunkások. De olyan is van aki bosszúból csinálja, mert neki izgalmat okoz, és duplán örül hogy még jól odarondíthat vele a nagyképűnek gondolt nőnek.
Normális férfi azért nem csinál ilyet. De azzal számolni kell, hogy egyre több a degenerált, vagy épp rosszindulatú alak mindkét nemből. Én a mostani online nőkről tudnék NAGYON csúnya dolgokat mesélni.
Szerintem ez csak mendemonda, már nem is divat.
Én még soha, egyetlen platformon sem kaptam farokképet, kivéve itt. De az is 10+ éve volt.
Én korábban főleg szextárskereső oldalakon ismerkedtem. Hosszú távra kerestem partnert. Még ott is bunkónak tartják aki ezt csinálja.
Az a tapasztalatom, hogy ott is az intelligens pasik kapnak nőt, nem az ilyen egységsugarú hülyék.
De mint mindenről erről is vannak felmérések. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!