Lányok valakinek van kedve szilveszteri házibuliba jönni?
Figyelt kérdés
Irjon aki szeretne.
Budapest.
dec. 31. 16:14
1/10 anonim válasza:
Ismeretlenek lakásába, akikről nem tudja, hogy kicsoda-micsoda, milyen múltja és jelene van, milyen haveri köre, milyen szokásaik, szándékaik?!
😳
Na, még csak azt kéne!
dec. 31. 16:28
2/10 A kérdező kommentje:
Most mondhatnam azt hogy teljesen kulturalt környezetbe, teljesen kulturalt emberrel, de aki ilyen bizalmatlan ezt ugyse hiszi el, vegülis otthon is lehet maradni egyedül azis egy opcio :D
dec. 31. 16:33
3/10 anonim válasza:
Kik vannak eddig?
dec. 31. 16:35
4/10 A kérdező kommentje:
Meg en egyedül mert koran van, de jönnek meg :D
dec. 31. 16:40
5/10 anonim válasza:
És kik jonnek?
dec. 31. 16:43
6/10 A kérdező kommentje:
Nem leszünk sokan, 5-6 ember
Barataim.
dec. 31. 16:46
7/10 anonim válasza:
Nekem ezzel nem az lenne a bajom, ha Budapesti lennék, hogy nem ismerek senkit, ha egyedül lennél és ismeretlenek jönnének számodra is, akkor még azt mondanám működne, de úgy meg senki nem tart házi bulit gondolom. Én még soha nem is voltam, nem is vágom nagyon mit hogyan illik ilyenkor.
dec. 31. 17:09
8/10 anonim válasza:
*házibuli
dec. 31. 17:09
9/10 anonim válasza:
Írsz privátban? Merre laksz Budapesten belül.
dec. 31. 17:39
10/10 A kérdező kommentje:
9 irj nyugodtan.
14 ker.
dec. 31. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!