K.Sz itt vagy még? Most olyan 30-as korosztály vagy, és nő, kb 10 éve beszéltünk itt.
Figyelt kérdés
ma 11:00
1/4 anonim válasza:
10 év az nagyon sok idő kérdező. Ez idő alatt szó szerint bármi megtörténhet az emberrel, a legjobb dolgoktól, egészen a legrosszabb dolgokig.
ma 13:12
2/4 anonim válasza:
#1:
Én 21 évesen elkezdtem ismerkedni és pont idén 10 év múlva belefutottam abba a nőbe akivel anno ismerkedtünk, de nem jött össze a dolog.
Persze nem azt mondom, hogy ez mindenkivel előfordul, de attól még vannak véletlenek :)
ma 13:58
3/4 anonim válasza:
#2 nyilván találkozhatsz újra régi ismerőssel, szerelmeddel akár 10 év múlva is. De leginkább az a jellemző hogy 10 év alatt az ember élete nagyon sokat változik. Elköteleződik, családossá válik, magasabb jobb pozícióba kerül, más társaságokba kezd járni, más a baráti köre vagy akár lecsúszik, egyedül, magányos marad, akár depresszióssá válik vagy egyéb mentális betegség is kialakulhat nála, akár külföldre költözhet stb. Lehet próbálkozni az embernek felkutatni azt akivel régen jó kapcsolatban volt, de ha valakivel 10 éve nem beszélt az ember, akivel ennyi ideig nem tartotta a kapcsolatot, meleg fogadtatásra nem nagyon érdemes számítani. Nagy eséllyel a kérdező is, ha meg is találja akit keres, semmi érdeklődést nem fog tanúsítana a nő iránta mert lehet teljesen más élethelyzetben lesz vagy ennyi idő után teljesen elhidegült tőle.
ma 14:10
4/4 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, bár csak rövid ideig beszéltünk. Kis Lucaként mutatkozott be, akkor volt 28 éves (kb 2-3 éve).
ma 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!