Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szívesen beszélgetnék 40-es...

Szívesen beszélgetnék 40-es évei végén,illetve 50-es,esetleg 60-as éveikben járókkal,hogyan élik meg most a szexualitást?

Figyelt kérdés

Én 53 éves férfi vagyok.

Ha van kedve valakinek erről beszélgetni,privátba várom az üzenetét.

dec. 9. 14:52
 1/10 anonim válasza:
Azt elhiszem
dec. 9. 15:05
 2/10 anonim válasza:
Bocs, de a szexualitásom magánügy, erröl nem beszélgetek idegenekkel, de föleg nem neten keresztül
dec. 9. 15:26
 3/10 anonim válasza:

Magyarul szexpartnert keresel.

Nehogy rámirj, nem célzás volt!! 😬😳

dec. 9. 15:28
 4/10 A kérdező kommentje:

#2. Akkor a kérdés nem neked sz,ez egyszerűen. Ha nem írtál volna,megspóroltál volna magadnak egy kis időt.

#3. Írtam én olyat,hogy csak nők írhatnak?! 100%-ban hetero vagyok.

dec. 9. 15:36
 5/10 Kólauborkával válasza:

Én már most úgy élem a szexuális életem, mint egy 100 éves, pedig csak 33 vagyok.

De én választottam, szabadidőért cserébe!

dec. 9. 16:24
 6/10 anonim válasza:
Neo a piros helyett inkább a kék tablettát -----
dec. 9. 16:35
 7/10 anonim válasza:
Ugyanugy a farkamat verem mint 20 evesen 🤣
dec. 9. 17:07
 8/10 anonim válasza:
Teljesen jól és normálisan, nincs mit ezen ragoznom.
dec. 9. 17:07
 9/10 anonim válasza:

Ugyanez

dec. 9. 17:25
 10/10 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Van-e partner, vagy nincs, vagy csak alkalmi..Milyen az egészségi állapotod, mennyire vagy stresszes, depressziós, van-e egyéb eü-i tényező, ami közrejátszik, befolyásolja. Ezért az esetek nagy részében, eléggé eltérő a dolog. Van, aki "fehérmájú", van, akinek meg olyan kicsi a libidója, hogy nem is "látszik". Már ha így értetted, általánosságban. Alapvetően, nem egy záró időszak ez még, szerintem, és van a mondás, is, öreg ember nem vén ember. Én amiket hallottam, az sok sok nagyon eltérő megélése a dolognak. De tény, hogy a végletek is benne vannak. Ha valami pontosabb dolog érdekelne, akkor írj privit.Most hirtelen erről a kérdésről ez jutott eszembe.Mert hát nem vagyunk egyformák. Éééés mekkora szerencse is, nem igaz?!:):)
dec. 9. 18:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!