Mit akarnak ezek tőlem valójában?
Figyelt kérdés
Néhány hete felmentem az instára pár képpel,zárolt profillal és azóta szinte mindennap valami belföldi/külföldi csajok jelölgetnek engem és beszélgetést kezdeményeznének, de én engem ez nem hoz lázba most. Szinte már furi, mert egyáltalán nem vagyok egy nagy szám és semmi olyan különleges dolog nincs fent ami ennyire bevonzhatná a nőket. Ezek kamu profilok,akik betalálnak és lóvét akarnak kicsalni tőlem,vagy valódi hús vér nők, akik tényleg akarnak valamit? Esetleg ez csak valami társkeresési divat ott, hogy pofára jelölgetnek embereket? Mi a véleményetek erről és nálatok csajoknál és srácoknál is ugyanez van,vagy csak velem kivételeznek,mert szinte újonnan regeltem fel?dec. 8. 21:11
1/4 anonim válasza:
Szerintem vagy spammerek, vagy prostik, akik arra akarnak rávenni, hogy vásárolj tőlük tartalmakat. Esetleg olyan pasik, akik női profillal vannak fenn, és így árulnak mindenféle képeket, videókat.
dec. 8. 21:21
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Ennyire megbízhatatlan lett már az insta is? El lehet ez kerülni valahogy,vagy ezt meg kell szokni hogy akárcsak a FB ez is tele van csalókkal és ügyeskedőkkel? Nálatok is ez van nap mint nap?
dec. 8. 21:27
3/4 A kérdező kommentje:
Azért is lett nekem gyanús ez az egész, mert van köztük egy rakás nő,akik egy képet tesznek fel csak magukról és ezzel vége is. Semmilyen más tartalom nincs fent és a legtöbbjének ugyanúgy zárolt a profilja,akárcsak nekem.Elég furi hely ez az insta csalódott vagyok, ennél jobbra számítottam mert egy jó pár helyen a neten írják hogy jobb és biztonságosabb, mint a FB, hát lósz@rt veszem észre hogy az lenne :(
dec. 8. 21:32
4/4 anonim válasza:
Insta is tele kamu profillal,már ezert sincs. Tiktok megy azon van mindenki
dec. 8. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!