Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt 50 és 60 év közötti...

Vannak itt 50 és 60 év közötti jól kinéző nők?

Figyelt kérdés

Szívesen beszélgetnék ilyen nőkkel. Érdekelne, miként tartják magukat jól, minek köszönhetik a jelenlegi állapotukat?

Hogyan viselik a fiatalok kezdeményezéseit, stb.

Szeretnék minél többet megtudni a nőkről. A fiatal nőket már ismerem, de az idősebb/érettebb generációról szinte semmit sem tudok.

Jómagam nemrég léptem be a 30-as éveimbe.

Aki beszélgetne, írhat. Vagy ráírok én is, csak jelezze kommentben, hogy szabad a pálya.

tegnap 22:52
 1/8 anonim válasza:
Én 52 vagyok ,szerintem életmód tehát cigi pia nélküli és genetikai is hogy jól nézzen ki az ember...Nem szeretm ha fiatalok kezdeményeznek.A legtöbbje csak egzisztencális okokból teszi ..Vagy mert qazt hiszi nekünk már minden is jó..csak legyen..
ma 11:43
 2/8 anonim válasza:
a manci.
ma 15:02
 3/8 anonim válasza:
Én jókat röhögök a frusztrált, gyűlölködő nőkön. Nem jó, ha idősebbeket akar valaki, nem jó, ha fiatalabbakat akar valaki. Szóval semmi sem jó, aztán meg csodálkoznak, hogy a férfiak inkább hagyják a picsába az egészet, és önkéntes száműzetésbe vonulnak.
ma 18:19
 4/8 anonim válasza:
Szóval szeretnél egy olyat mint anyukád, csak vegye kézbe a dolgokat. 🤣
ma 18:28
 5/8 anonim válasza:

Érettebb,teltebb nőkkel én is beszélgetnék,esetleg ismerkenék...

Ha rám írtok

Egy szingli pasi

ma 19:49
 6/8 anonim válasza:

#5:

Érett a szilva a fán, meg a térgyed kalácsa kisfiam!

ma 19:51
 7/8 anonim válasza:

"Kisfiam"?

Uhh,ez igen!

Gondolod,hogy a fiad lehetnék?

5-ös voltam,s vagyok!

ma 20:05
 8/8 anonim válasza:

50-es ferfi vagyok. En is szivesen beszelgetnek korombeli Hölgyekkel. Csak beszelgetes, semmi több.

Aki szeretne, kerem, irjon ram privatban!

(Kerdezö, ezer bocsanat, hogy önceluan "hasznalom" a kerdesedet!

ma 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!