Szerintetek ráírjak?
Van egy lány, az anotalkon ismerkedtünk meg. Órákon át beszélgettünk és nagyon élveztük egymás társaságát. Aztán amikor már mentem volna, elkérte a facebookom-at. Megadtam neki és bejelöltük egymást. Nagyon fáradt voltam és lefeküdtem aludni. Ő ennyit írt (Na szia)., én pedig aludtam nem láttam. Utánna meg már nem írtam vissza neki és mindez augusztusban volt. Beszélgetnék vele szívesen, hogy írjak rá vagy mit írjak neki? Vagy Hagyjam?
Kort és nemet írjatok.
18/f
Szia!
Ez a te sarad. Beszélgettetek, bejelöltétek egymást, RÁDÍRT, és szépszóval leszartad. Miért? Oké, elaludtál, nem írtál aznap, ilyen mindenkivel előfordul. De miért mem válaszoltál másnap? És miért negyed évvel később jut eszedbe feltenni az interneten egy kérdést, hogy, mit csinálj?!...
Írj rá, ha szeretnél vele beszélgetni, legyél őszinte, írd meg, hogy szerencsétlen vagy es b.sztál az egészre (persze fogalmazd meg szépen, érthetően, szánva-bánva), és reménykedj, hogy megérti, és örül, hogy írsz neki. Ha nem, akkor meg úgyis mindegy, de nem veszítesz semmit, ha ráírsz.
Egyébként meg ilyen jellegű kérdésnél mi a brantért van neked szükséged a válaszolók korára és nemére? Nem értem az összefüggést.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!