Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek ráírjak?

Szerintetek ráírjak?

Figyelt kérdés

Van egy lány, az anotalkon ismerkedtünk meg. Órákon át beszélgettünk és nagyon élveztük egymás társaságát. Aztán amikor már mentem volna, elkérte a facebookom-at. Megadtam neki és bejelöltük egymást. Nagyon fáradt voltam és lefeküdtem aludni. Ő ennyit írt (Na szia)., én pedig aludtam nem láttam. Utánna meg már nem írtam vissza neki és mindez augusztusban volt. Beszélgetnék vele szívesen, hogy írjak rá vagy mit írjak neki? Vagy Hagyjam?

Kort és nemet írjatok.

18/f

tegnap 19:12
 1/10 anonim válasza:
Szóval azt akarod elhitetni velünk, hogy augusztus óta nem is nézted a Fb-odat? Vagy ennyire nem volt neked fontos a csaj, hogy hónapok óta ne tudj neki írni egy sort sem?
tegnap 19:18
 2/10 anonim válasza:
S mivel akarod megmagyarázni, hogy tojtál rá 3-4 hónapig?
tegnap 19:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem... Amikor írt este (23:00 felé) nem láttam és masnap nem írtam rá. Utánna pedig már 1 hetére rá cikinek éreztem volna visszaköszönni. De szokom nézegetni az oldalát fb-on, likeolgatom is a képeit, bejegyzéseit.
tegnap 21:03
 4/10 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy félős vagyok, de mostmár összeszedtem a bátorságomat. Mit írjak neki, ezt viszont nem tudom.
tegnap 21:04
 5/10 anonim válasza:
Így akarsz ismerkedni esetleg kapcsolatot hogy 18 évesen még az interneten is félsz ráírni egy lányra akivel már beszélgettél anno?Komoly nehézségeid lesznek a jövőben ha nem változol rövid időn belül.
ma 09:32
 6/10 anonim válasza:

Szia!

Ez a te sarad. Beszélgettetek, bejelöltétek egymást, RÁDÍRT, és szépszóval leszartad. Miért? Oké, elaludtál, nem írtál aznap, ilyen mindenkivel előfordul. De miért mem válaszoltál másnap? És miért negyed évvel később jut eszedbe feltenni az interneten egy kérdést, hogy, mit csinálj?!...

Írj rá, ha szeretnél vele beszélgetni, legyél őszinte, írd meg, hogy szerencsétlen vagy es b.sztál az egészre (persze fogalmazd meg szépen, érthetően, szánva-bánva), és reménykedj, hogy megérti, és örül, hogy írsz neki. Ha nem, akkor meg úgyis mindegy, de nem veszítesz semmit, ha ráírsz.

Egyébként meg ilyen jellegű kérdésnél mi a brantért van neked szükséged a válaszolók korára és nemére? Nem értem az összefüggést.

Sok sikert!

ma 18:51
 7/10 anonim válasza:
#6: Szerintem az a csaj már rég elfelejtette a kérdezőt. Valahogy nem tud elképzelni, hogy egy 18 körüli csaj hónapokat várna egy ismeretlenre a mai világban, amikor folyamatosan rengeteg inger éri őt, és nap mint nap újabb emberekkel ismerkedhet meg.
ma 19:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem írok rá, kitöröltem az ismerőseim közül és inkább elfelejtem. Majd ha összeszedem a bátorságom, nagyobb szerencsém lesz. (remélhetőleg)
ma 19:31
 9/10 anonim válasza:
Bátorság:D. Hamár a neten se mersz ráírni egy lányra akkor komoly gondok vannak nálad fejben.
ma 19:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Nevess csak....
ma 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!