Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalatod a netes...

Mi a tapasztalatod a netes ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Jó és rossz sztori is érdekel.

Szingli vagyok, úgy érzem a face to face ismerkedéshez kevés hely áll rendelkezésre, neten a hasonló érdeklődésű emberekkel könyebben kapcsolódom. Hogyan szűritek a kamusokat? Vagy az első találkozó előtt úgyis lekopnak?

dec. 1. 18:47
1 2
 11/18 anonim válasza:

A baj az, hogy a neten nagyon sok idő és több találkozó, mire összejön egy vállalható partner.

Az életben, ha nem vagy szellemi sérült és kihasználod a lehetőségeket, sokkal hamarabb és minőségibb eredményt érhetsz el.

dec. 2. 01:15
 12/18 anonim válasza:
Semmi jó.
dec. 2. 07:36
 13/18 anonim válasza:

Én is az élőben ismerkedést ajánlom. Bárhol lehet szerencsére.

De az online teret sem zárnám ki. Nekem is lett már több kapcsolatom online.

dec. 2. 11:36
 14/18 anonim válasza:

A közösségi média tönkretette az emberek hozzállását a neten. A nők jobban érzelem irányítottak, ezért náluk látványosabban jelentkezik.

A fiatalabb generációk impulzívabbak, rövidebb ideig tart figyelmük. Ez nem segít ismerkedésnél. Az sok online idő és az ott sulykolt ideálok irreális elvárásokhoz vezetnek kifelé és frusztrációkhoz befelé. A kognitív disszonancia nem sem segít ismerkedésnél.

A fentiek általánosítások, mindig van kivétel, de nemigen találják meg egymást.

dec. 2. 12:59
 15/18 anonim válasza:

Csak ronda, lelki serult nokkel sikerult talalkoznom. Vagy aki nem tudja mit szetetne, meg evekig akar meg varni a szexsszel.

Amelyik kicsit is jol nezett ki, ok csak burkoltan chat partnert kerestek, hogy legyezzek az egojukat, vagy kovessem be instan, vagy osszejott megint az exevel.

dec. 2. 13:01
 16/18 anonim válasza:

Nekem még nem jött össze találkozó,és nem tartom magam se ronda,se lelki sérült nőnek.

Sokan eltűnnek,és nem akarnak találkozni,csak szórakoznak,hitegetnek.

dec. 2. 15:56
 17/18 anonim válasza:

Innen 3 ex, több tartós levelezés, barátkozás. Chat oldalakról is volt pár partner.

Rengeteg a kamus, beteg, hülye a neten. Szerintem olyan 100-ból 2-5 akivel lehet normálisan is beszélgetni, ismerkedni. Legalábbis férfiként ezt érzem.

F

dec. 3. 21:06
 18/18 anonim válasza:
A nőknek könnyű, a férfiaknak nehéz... ennyi. Utálom az egészet.
dec. 4. 01:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!