Mi a tapasztalatod a netes ismerkedésben?
Jó és rossz sztori is érdekel.
Szingli vagyok, úgy érzem a face to face ismerkedéshez kevés hely áll rendelkezésre, neten a hasonló érdeklődésű emberekkel könyebben kapcsolódom. Hogyan szűritek a kamusokat? Vagy az első találkozó előtt úgyis lekopnak?
A baj az, hogy a neten nagyon sok idő és több találkozó, mire összejön egy vállalható partner.
Az életben, ha nem vagy szellemi sérült és kihasználod a lehetőségeket, sokkal hamarabb és minőségibb eredményt érhetsz el.
Én is az élőben ismerkedést ajánlom. Bárhol lehet szerencsére.
De az online teret sem zárnám ki. Nekem is lett már több kapcsolatom online.
A közösségi média tönkretette az emberek hozzállását a neten. A nők jobban érzelem irányítottak, ezért náluk látványosabban jelentkezik.
A fiatalabb generációk impulzívabbak, rövidebb ideig tart figyelmük. Ez nem segít ismerkedésnél. Az sok online idő és az ott sulykolt ideálok irreális elvárásokhoz vezetnek kifelé és frusztrációkhoz befelé. A kognitív disszonancia nem sem segít ismerkedésnél.
A fentiek általánosítások, mindig van kivétel, de nemigen találják meg egymást.
Csak ronda, lelki serult nokkel sikerult talalkoznom. Vagy aki nem tudja mit szetetne, meg evekig akar meg varni a szexsszel.
Amelyik kicsit is jol nezett ki, ok csak burkoltan chat partnert kerestek, hogy legyezzek az egojukat, vagy kovessem be instan, vagy osszejott megint az exevel.
Nekem még nem jött össze találkozó,és nem tartom magam se ronda,se lelki sérült nőnek.
Sokan eltűnnek,és nem akarnak találkozni,csak szórakoznak,hitegetnek.
Innen 3 ex, több tartós levelezés, barátkozás. Chat oldalakról is volt pár partner.
Rengeteg a kamus, beteg, hülye a neten. Szerintem olyan 100-ból 2-5 akivel lehet normálisan is beszélgetni, ismerkedni. Legalábbis férfiként ezt érzem.
F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!