Mi a tapasztalatod a netes ismerkedésben?
Figyelt kérdés
Jó és rossz sztori is érdekel.
Szingli vagyok, úgy érzem a face to face ismerkedéshez kevés hely áll rendelkezésre, neten a hasonló érdeklődésű emberekkel könyebben kapcsolódom. Hogyan szűritek a kamusokat? Vagy az első találkozó előtt úgyis lekopnak?
ma 18:47
1/9 anonim válasza:
Hat év alatt egyetlen élő találkozásom volt. Többiek mind eltűntek, vagy szándékukban sem állt találkozni. Nyilván vagy korban, vagy kinézetben kamuztak és ez élőben azonnal kiderült volna.
Illetve sokan nincsenek magukkal sem tisztában, szórakoznak mások idejével és érzéseivel.
F
ma 19:06
2/9 anonim válasza:
Rengeteg tapasztalatom van.
Jó is, rossz is.
De tulandonképpen eddig az összes barátnőmet a netről ismertem meg. Erről is az oldalról is voltak csajaim.
ma 19:07
3/9 anonim válasza:
A legtöbb tapasztalatom rossz, rengeteg a hazug, gyáva ember, a legtöbben csak unaloműzésből vannak fenn a neten, sokan vannak olyanok, akiknek semmilyen témájuk sincs, csak tőmondatokban válaszolgatnak néha, ha kérdezed őket. Régebben még legalább pár találkozást össze lehetett hozni (mondjuk ott is elég siralmas volt a felhozatal, egy csaj volt, akibe a személyes találkozás első pillanatában totál belezúgtam, illetve egy olyan, akit vonzónak találtam), de a többség még találkozni sem hajlandó, vagy nyomtalanul eltűnnek még egy tartalmasabb beszélgetésből is.
ma 19:16
4/9 anonim válasza:
Volt pl.: itt már pár ismerkedési kísérletem, amikből nem lett semmi sem. A lényeg, hogy nehéz. (F!)
ma 19:33
5/9 anonim válasza:
Sajnos én gyorsan beleunok online, így már nagyon régóta csak személyesen ismerkedek. :(
ma 19:37
6/9 anonim válasza:
Itt is csak vinnyog sok nő, hogy élőben is milyen nehéz, de ha normálisan próbálsz beszélgetni velük, vagy nem reagálnak, vagy nagy nehezen kipréselnek magukból 1-2 mondatot, aztán annyi.
ma 19:47
7/9 anonim válasza:
Helló kedves Kérdező! Privátban nem tudtam elérni, ezért itt a válasz a kérdésedre: Nem, nem normális, ha intenzív behatolás után gyulladás van az anális területen.
ma 20:04
8/9 anonim válasza:
2 sráccal is találkoztam, ebből egy már a férjem. De sok volt a hülye is.
ma 20:05
9/9 anonim válasza:
Egy ideje már nem ismerkedem, de több komoly (minimum egyéves) kapcsolatom is volt online társkeresőkről.
ma 20:09
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!