Hogyan szerezzek új barátokat?
21 vagyok. Vidéken élek. Nem mentem egyetemre.. A szüleimmel élek. A család fontosabb nekem, mint a karrier lehetősége.
Mintha mindenkinek jutna egy barát, csak nekem nem.
Hiába próbálkoztam, mert nem találtam olyat, aki illik hozzám.
Olyan akadt, akivel el tudjuk egymást viselni, de az nem valódi barátság..
Munkahelyed van? Ott nincsenek hozzád való emberek? Nem mindenki megy egyetemre, attól még nyitott, társas életet élhet, mint a fiatalok általában. Régi osztálytársaid mind eltűntek, azokkal sem voltál jóban?
Szerintem te vagy az oka, mert bezárkózol, a szüleiddel laksz (az önmagában nem volna baj) - jársz valahová?
A család fontos, de melyik család a fontosabb? A szüleid? Szélesebb családotok (nagynéni/bácsi, sógor-koma, keresztanya...) nincs? Ez oké, a család fontos.
De nem gondolkodsz azon, hogy felnőttként majd saját családot alapítasz? Ahhoz ki kellene mozdulni otthonról, ismerkedni kellene. Nem lesz mindenki egyből "hozzád illő", de azért az még társaság. Idő, türelem kell hozzá, bezárkózott kesergéssel semmire sem jutsz.
És nem biztos, hogy találsz szívbéli, valódi, igaz barátot - sokan élnek így.
Vidéken is van sokféle közösség, társaság, program, és be is lehet menni nagyobb városokba szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!