Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol szerezzek lány barátokat,...

Hol szerezzek lány barátokat, akikben meg lehet bízni, s közös programokat is lehet szervezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 21/N vagyok.

Eddig a női barátokkal mindig ráfáztam, mert vagy a hátam mögött beszéltek ki, vagy pedig átcsesztek.

Introvertált vagyok, bulizni nem szeretek, de koncertezni annál inkább. Imádok olvasni, szeretem az állatokat.

Szívesen szereznék pár igazi női barátot, aki tényleg ott van a szarban is, s programokat is tudunk együtt szervezni. Akár közös könyvklub, ilyenek. :)

Előre is köszi a segítséget! :)

2023. jún. 10. 19:50
 1/5 anonim válasza:
Nekem írhatsz ha még aktuális:l
2023. jún. 10. 19:58
 2/5 anonim válasza:

Menj el koncertekre, könyvklubbokba, könyvtárakba ha ezek érdekelnek, aztán csapódj egy szimpatikus társasághoz. Ha ezek érdekelnek akkor itt hasonló érdeklődésű embereket találsz majd.

Ahhoz hogy megállapítsd milyen emberek jó emberismerőnek kell lenni, vagy megtapasztalni hogy milyen emberek. Nyilván ez utóbbi több csalódással jár, de ez az ára ha barátokat akar az ember, olyan ez is mint a párkapcsolat: próbálkozni kell amég nem sikerül.

2023. jún. 11. 07:29
 3/5 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, ha szeretnél.
2023. jún. 11. 13:57
 4/5 anonim válasza:
Nekem is
2023. jún. 16. 17:02
 5/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, nekem is írhatsz
2023. jún. 29. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!