Van a saját életét szerető, múltjával megbékélt, önmagát elfogadó, a férfiakat nem gyűlölő, halálos érzelmi sebeket nem hordozó, jókedvű, 40+-os nő?
Gondoltam beleolvasok egy kicsit ebbe a kategóriába is......
Lehet hogy a kérdező ismer engem? Rólam írta ezeket?
Mert sajnos negatív értelemben(!) mintha engem írt volna le. Talán annyi a különbség hogy nem gyűlölöm a férfiakat. De a többi stimmel negatív előjellel.
Nem is keresek párkapcsolatot pont ezért.
De a kérdezőnek drukkolok hogy találjon egy olyan nőt aki megfelel a leírásnak!
Én is hasonlónak gondolom magam a kérdésben leírtakhoz.
Ami még fontos szerintem:
- az érzelmiek mellett a jogilag és anyagilag is lezárt, rendbe tett múlt (válás, vagyonmegosztás stb.), sok a korosztályunkban az “épp válok” és a “majd ha összejövünk és átcuccolok hozzád, akkor rendezem soraim esetleg” szerencselovag. Gondolom nőben is ugyanígy.
- nem mindegy az sem, merre élsz kérdező. Elárulod?
- a belső fejlődés, tanulás, (szellemi) igényesség mellett nem árt azért, ha van terv az egészségmegőrzésre illetve van egy normális életvitel, amiben nem a cigi, pia, bulizás kap főszerepet (vagy legalább nem a visszerekről, aranyerekről szól a randi… kevés ennél kiábrándítóbb van egy egyébként értékes, értelmes, kultúrált középkorú férfi szájából)
"a belső fejlődést a külső attribútumok elé helyezi" Neked mi a foglalkozásod, mert van egy sejtésem.
Amúgy merre keresgéltél, hogy csak férfigyűlölőkkel tudtál kommunikálni? Mert inkább egy jó adag paranoiát sejtek ez mögött, tehát jön bárki nő, nem férfigyűlölő, de egyszer elkezd egy mondatot, pl: "szerintem....." és akkor befejezed helyette a mondatot hogy "szerintem... az összes férfi szemét" mert biztos azt akarja ez is mondani. Ez mondjuk nem hiányzik senkinek. Szerintem paranoiás lehetsz, mert aki nem, az nem ezekkel a negatívumokkal kezdi.
"Olyan nő létezik, aki elmúlt negyven, teszi a saját dolgát, jóban van önmagával, a belső fejlődést"
Igazából az ember mikor elkezd beszélgetni valakivel, akkor feltételezi ezeket róla, hogy úgymond a másik egy normális, egyenrangú ember. Nyilván teszi a saját dolgát, nem? Ilyenek persze gyanúra adnak okot ha tökhülyeségeket posztolgat, vagy úgy néz ki mint aki benéz, de amúgy az ember azt feltételezi hogy a másik is normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!