Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van a saját életét szerető,...

Van a saját életét szerető, múltjával megbékélt, önmagát elfogadó, a férfiakat nem gyűlölő, halálos érzelmi sebeket nem hordozó, jókedvű, 40+-os nő?

Figyelt kérdés
49 éves férfi vagyok, a társkereső oldalak untatnak, sok feladatom miatt keveset járok el új emberek közé, nem is törekszem mindenáron párkapcsolatra, de az érzelmektől és minőségi kapcsolódástól mentes szex nem vonz. Olyan nő létezik, aki elmúlt negyven, teszi a saját dolgát, jóban van önmagával, a belső fejlődést a külső attribútumok elé helyezi, nem tekinti önmagát exe áldozatának, nem gyűlöli a pasikat, szereti és képes élvezni a saját életét, de annak pillanatai, gondolatai, érzései, ötletei, amelyeket megosztana egy ellenkező neművel?

nov. 10. 20:53
1 2
 11/15 anonim válasza:

Gondoltam beleolvasok egy kicsit ebbe a kategóriába is......

Lehet hogy a kérdező ismer engem? Rólam írta ezeket?

Mert sajnos negatív értelemben(!) mintha engem írt volna le. Talán annyi a különbség hogy nem gyűlölöm a férfiakat. De a többi stimmel negatív előjellel.

Nem is keresek párkapcsolatot pont ezért.

De a kérdezőnek drukkolok hogy találjon egy olyan nőt aki megfelel a leírásnak!

nov. 11. 16:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es! Hogyan érted azt, hogy negatív előjellel igaz rád a felsorolás? Nem vagy jóban önmagaddal, exed áldozatának tartod magadat, nem teszed a saját dolgodat, satöbbi?
nov. 11. 16:13
 13/15 anonim válasza:
#12: Pontosan, sajnos így van. Ettől lejjebb már nincs is. Van ilyen, ezt hívják életközépi válságnak.
nov. 11. 16:22
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es, aki 13-as is egyben! Mielőbbi kilábalást, új kezdetet, életörömöket kívánok!
nov. 11. 16:58
 15/15 anonim válasza:

Én is hasonlónak gondolom magam a kérdésben leírtakhoz.

Ami még fontos szerintem:

- az érzelmiek mellett a jogilag és anyagilag is lezárt, rendbe tett múlt (válás, vagyonmegosztás stb.), sok a korosztályunkban az “épp válok” és a “majd ha összejövünk és átcuccolok hozzád, akkor rendezem soraim esetleg” szerencselovag. Gondolom nőben is ugyanígy.

- nem mindegy az sem, merre élsz kérdező. Elárulod?

- a belső fejlődés, tanulás, (szellemi) igényesség mellett nem árt azért, ha van terv az egészségmegőrzésre illetve van egy normális életvitel, amiben nem a cigi, pia, bulizás kap főszerepet (vagy legalább nem a visszerekről, aranyerekről szól a randi… kevés ennél kiábrándítóbb van egy egyébként értékes, értelmes, kultúrált középkorú férfi szájából)

tegnap 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!