Van a saját életét szerető, múltjával megbékélt, önmagát elfogadó, a férfiakat nem gyűlölő, halálos érzelmi sebeket nem hordozó, jókedvű, 40+-os nő?
Gondoltam beleolvasok egy kicsit ebbe a kategóriába is......
Lehet hogy a kérdező ismer engem? Rólam írta ezeket?
Mert sajnos negatív értelemben(!) mintha engem írt volna le. Talán annyi a különbség hogy nem gyűlölöm a férfiakat. De a többi stimmel negatív előjellel.
Nem is keresek párkapcsolatot pont ezért.
De a kérdezőnek drukkolok hogy találjon egy olyan nőt aki megfelel a leírásnak!
Én is hasonlónak gondolom magam a kérdésben leírtakhoz.
Ami még fontos szerintem:
- az érzelmiek mellett a jogilag és anyagilag is lezárt, rendbe tett múlt (válás, vagyonmegosztás stb.), sok a korosztályunkban az “épp válok” és a “majd ha összejövünk és átcuccolok hozzád, akkor rendezem soraim esetleg” szerencselovag. Gondolom nőben is ugyanígy.
- nem mindegy az sem, merre élsz kérdező. Elárulod?
- a belső fejlődés, tanulás, (szellemi) igényesség mellett nem árt azért, ha van terv az egészségmegőrzésre illetve van egy normális életvitel, amiben nem a cigi, pia, bulizás kap főszerepet (vagy legalább nem a visszerekről, aranyerekről szól a randi… kevés ennél kiábrándítóbb van egy egyébként értékes, értelmes, kultúrált középkorú férfi szájából)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!