Van a saját életét szerető, múltjával megbékélt, önmagát elfogadó, a férfiakat nem gyűlölő, halálos érzelmi sebeket nem hordozó, jókedvű, 40+-os nő?
Jól összeszedett gondolatok.
De szerintem csak és kizárólag akkor alkalmas párkapcsolatra valaki, ha a MUNKAHELYI ELŐMENETELE IS RENDBEN VAN! (Főleg nőkről van szó.)
Ebben száz százalékig biztos vagyok.
8-as, én pedig pont az ellenkezőjében. Most európai szintű regionális vezető vagyok, így havi maximum 6-8 napot kell külföldre utaznom. Ha feljebb lépnék, a hónap több mint a felében nem lennék itthon, és szerintem az már igencsak megnehezítene egy párkapcsolatot. Van az a pont, amelyen túl nem feltétlenül éri meg a karrier, főleg ha gyereke és/vagy párkapcsolata van egy nőnek.
Arról nem is beszélve, hogy mennyi férfi
Elnézést, elküldtem véletlenül. Tehát:
Arról nem is beszélve, hogy mennyi férfi zárkózik el attól, hogy szakmailag sikeres, főként nála sikeresebb nővel létesítsen párkapcsolatot, esetleg nem értékeli megfelelően a nő szakmai sikereit, és a tradicionális női szerepekbe igyekezne kényszeríteni. Én úgy látom, a mi generációnkban (a kérdezőhöz hasonlóan én is 49 éves vagyok) sokszor nem elvárás a férfiak részéről, hogy a nőnek karrierje legyen, sőt, ez inkább visszatartó erővel bír számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!