Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van a saját életét szerető,...

Van a saját életét szerető, múltjával megbékélt, önmagát elfogadó, a férfiakat nem gyűlölő, halálos érzelmi sebeket nem hordozó, jókedvű, 40+-os nő?

Figyelt kérdés
49 éves férfi vagyok, a társkereső oldalak untatnak, sok feladatom miatt keveset járok el új emberek közé, nem is törekszem mindenáron párkapcsolatra, de az érzelmektől és minőségi kapcsolódástól mentes szex nem vonz. Olyan nő létezik, aki elmúlt negyven, teszi a saját dolgát, jóban van önmagával, a belső fejlődést a külső attribútumok elé helyezi, nem tekinti önmagát exe áldozatának, nem gyűlöli a pasikat, szereti és képes élvezni a saját életét, de annak pillanatai, gondolatai, érzései, ötletei, amelyeket megosztana egy ellenkező neművel?

nov. 10. 20:53
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
A leírásban persze lemaradt egy "v" betű. Szóval "vannak" és nem "annak".
nov. 10. 20:55
 2/15 anonim válasza:
Itt vagyok 😊
nov. 10. 21:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es, üdv, szabad megtudni rólad valamit bővebben?
nov. 10. 21:48
 4/15 anonim válasza:
2-es vagyok, kérlek, írj privátban.
nov. 10. 21:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Kedves 2-4, írtam.
nov. 10. 21:52
 6/15 anonim válasza:
Végre egy intelligens társkeresős kérdés! Több ilyet! 👏👏👏
nov. 10. 23:01
 7/15 anonim válasza:
Persze, hogy van..
tegnapelőtt 05:26
 8/15 anonim válasza:

Jól összeszedett gondolatok.

De szerintem csak és kizárólag akkor alkalmas párkapcsolatra valaki, ha a MUNKAHELYI ELŐMENETELE IS RENDBEN VAN! (Főleg nőkről van szó.)

Ebben száz százalékig biztos vagyok.

tegnapelőtt 06:21
 9/15 anonim válasza:

8-as, én pedig pont az ellenkezőjében. Most európai szintű regionális vezető vagyok, így havi maximum 6-8 napot kell külföldre utaznom. Ha feljebb lépnék, a hónap több mint a felében nem lennék itthon, és szerintem az már igencsak megnehezítene egy párkapcsolatot. Van az a pont, amelyen túl nem feltétlenül éri meg a karrier, főleg ha gyereke és/vagy párkapcsolata van egy nőnek.

Arról nem is beszélve, hogy mennyi férfi

tegnapelőtt 14:19
 10/15 anonim válasza:

Elnézést, elküldtem véletlenül. Tehát:

Arról nem is beszélve, hogy mennyi férfi zárkózik el attól, hogy szakmailag sikeres, főként nála sikeresebb nővel létesítsen párkapcsolatot, esetleg nem értékeli megfelelően a nő szakmai sikereit, és a tradicionális női szerepekbe igyekezne kényszeríteni. Én úgy látom, a mi generációnkban (a kérdezőhöz hasonlóan én is 49 éves vagyok) sokszor nem elvárás a férfiak részéről, hogy a nőnek karrierje legyen, sőt, ez inkább visszatartó erővel bír számukra.

tegnapelőtt 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!