Kezdő író vagyok, van kedve valakinek beszélgetni? 17/L
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elkezdtem írni egy fantasy könyvet, de sajnos egy olyan ismerősöm sincs, aki a célközönségem lenne, így nem igazán sikerült visszajelzést sem kapni. Nincs kedve valakinek beszélgetni? Esetleg kezdő írok?
17/L
nov. 6. 18:09
1/23 anonim válasza:
nekem elküldheted
nov. 6. 18:53
2/23 anonim válasza:
Szia! Én költő vagyok, de szívesen elolvasnám a könyveidet. Privátban elküldheted.
nov. 6. 19:12
3/23 anonim válasza:
Költő vagyok - mit érdekelne engem a költészet maga?
nov. 6. 19:14
4/23 anonim válasza:
Én, bár idősebb vagyok valamennyivel, de szintén írok gyerekkorom óta. És sok fantasy-n dolgoztam már. Szóval kíváncsi vagyok a munkádra. :)
nov. 6. 19:23
5/23 anonim válasza:
Engem is érdekel, de én is nagyon kezdő vagyok még
nov. 6. 19:32
6/23 anonim válasza:
Szia. Engem érdekelne, én is dolgozok egy saját fantasy/sci-fi témájú történeten
nov. 6. 19:53
7/23 anonim válasza:
Hiihi, kezdő író here. Ha gondolod írj.
nov. 6. 19:58
8/23 anonim válasza:
Én fantasy olvasó vagyok, így nekem jöhet
nov. 6. 20:46
9/23 anonim válasza:
Mindenki írónak tartja magát aki firkalt valamit egyszer kétszer.
🤣🤣
nov. 6. 20:57
10/23 anonim válasza:
Jól van utolsó firkálj te is
nov. 6. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!