Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Meleg srácok és lányok tudnáto...

Meleg srácok és lányok tudnátok tanácsot adni egy hetero fiúnak csajozásban?

Figyelt kérdés
Szóval hogyan kellene nekikezdenem?

okt. 26. 23:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

bizonyára jól látod.. nekem inkább afelől van aggályom, hogy csak nekem jön be az illető, én neki nem. Az meg olyan.. meh.

Hadd érezzem már hogykellek neki. Ne csak ilyen kamuból.

okt. 27. 13:54
 12/20 anonim válasza:

Így van, a helyzetek többségében undorodnak a vendégektől (de amugy nem minden esetben van így de a helyzetek többségében sajnos igen)

Úgyhogy megértem tényleg, hogy miért léptél így a felvetésemre, de tényleg nem igazán lenne ez jó neked szerintem

okt. 27. 13:58
 13/20 A kérdező kommentje:
A szexmelósok élete sem habos torta..
okt. 27. 14:02
 14/20 anonim válasza:

Senkinek sem egyszerű

Nekik sem, mert hidd el a tudat bennük van hogy csak tárgyként kezeli őket mindenki, a vendégek egy része úgy gondolja, hogy kb mindent megtehetnek velük stb

okt. 27. 14:08
 15/20 A kérdező kommentje:
De tudtommal van olyan akinek van párja. És szerintem ott is vannak határok meg ilyen biztonsági óvintézkedések
okt. 27. 14:12
 16/20 anonim válasza:

Ez is egy olyan dolog, ami valahol van valahol pedig nem

Így nem lehet azt mondani, hogy igen, mindenhol mert szerintem ez nem így van

okt. 27. 14:16
 17/20 A kérdező kommentje:
vajon a legtöbb szexmelós kényszerből teszi?
okt. 27. 14:18
 18/20 anonim válasza:

Szerintem sokan vannak, akik igen, a többségnek valószínű egy nagyobb befektetés a cél vagy valami más illetve vannak olyanok is köztük akik elfelejtettek tanulni és csak ehhez értenek

Köztük is vannak mérföldbeli különbségek

okt. 27. 14:26
 19/20 anonim válasza:
IGEN ! ! ! :D
nov. 10. 12:33
 20/20 anonim válasza:
Természetesen tudok tanácsot adni: Első körben tisztázd vele hogy csak a hátsó bejáratot akarod használni!😀
nov. 15. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!