Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy van ez?

Szerintetek hogy van ez?

Figyelt kérdés

Manapság mindenki ismerkedni akar. De alapjaiban rossz a hozzáállás. Nem tudsz megismerni valakit x randi alatt. Valószínűleg nem is fognak olyan dolgok történni amivel kialakul bármi mély, vagy olyan dolog ami összekapcsol titeket.

Ezért jönnek általában össze az emberek, hosszbb idő után, melóhelyen iskolában, akármilyen közösségben. Mert van már egy közös történetük ami ha olyan kialakulnak érzések, vonzalom.

Bár megértem manapság minden olyan gyors, futószalagon jön, így hát az emberi kapcsolatok is. Csak hát ami gyorsan jön az általában gyorsan is megy. És ez látszik is.

Szerintem társkereső applikációk helyett sokkal hasznosabb lenne valami olyan amiben le tudjátok szervezni a különböző közös foglalatosságokat. És így van valami érdemleges ami biztosan történik, és megvan adva a lehetőség arra, hogy kialakuljon bármi. Most ami eszembe jut, olyan alkalmazás, ami túrákat szervez, lehet kocsmatúra is. Vagy bármilyen olyan elfoglaltság amit rendszeresen minimum ketten lehet végezni.

Lehetnének pontok amiket lehet gyűjteni bennük, amiket be lehet váltani. Tök játékosan lenne megoldva. És kialakulnának kis és nagyobb közösségek is.

Szóval lenne valami apropó, nem ez a "akkor most ismerkedünk pont", hanem csak szimplán összegyűlnek emberek valami miatt, amit szeretnek, vagy valami amire nyitottak de még nem próbálták, és ha úgy van, akkor lehet valami. És a program vagy weboldal lényege az lenne, hogy ezeket kitalálja, leszervezi, esetleg helyet ad neki, eszközöket.

Ha olyan a tevékenység pedig jobban megmutatkozna az emberek személyisége is. Tehát nem ismerkednének de mégis megismernék egymást.

Tudjátok: "ahogy régen".

okt. 25. 08:02
 1/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen mi a kérdés? Az ötlet amúgy jó lenne, hogy összejönnének egyszerűen az ismerkedni vágyók egy program keretén belül és görcs nélkül volna lehetőségük barátkozni, a többi meg jönne magától. De a megvalósításhoz sajnos nem lettünk közelebb. Vannak ilyen rapidrandik, de szerintem az sem az igazi, 5 perc a jelöltekkel, aztán jöhet a következő.
okt. 25. 08:42
 2/6 anonim válasza:

Én ezért szoktam itt is mindig javasolni, hogy hobbin és/v. sporton keresztül ismerkedjenek az emberek.

Rögtön van közös kapcsolódási pont és rendszeresség mindenféle kényszer és nyomás nélkül egy kötetlenebb környezetben.

okt. 25. 08:49
 3/6 anonim válasza:
Én ezért próbálok inkább közös túrákon ismerkedni, a netes társkeresőkből nagyon elegem lett. Az emberi psziché nem a netes társkeresésre lett kitalálva...
okt. 25. 08:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Én magam nem vágnék bele egy ilyen létrehozásába. És most nem szeretnék itt brainstorming-olni, hogy hogyan lehetne ezt megvalósítani. Igazából csak kíváncsi voltam mit gondoltok erről az ötletről, mint lehetséges megoldásról. Vagy hogy ezt más, aki mondjuk megalkot mondjuk egy Tindert vagy Badoot, az miért nem gondol erre, miért nincs még ilyen?
okt. 25. 09:25
 5/6 anonim válasza:
Mert a társkeresők csak elméletben vannak arra kitalálva, hogy párt találj. A gyakorlatban a kutyát se érdekli, találsz-e valakit, a lényeg, hogy fizess. Az ilyen oldalak a reményt adják el az ismerkedni vágyóknak, hogy keress, ne add fel, mert ha ma nem sikerül, talán majd holnap. Tiszta pszichológia!
okt. 25. 10:32
 6/6 zol56 válasza:
Bár igazából ez nem kérdés volt, de leírtad az igazságot. Jó meglátások. Igen, régebben pont így ismerkedtek.
okt. 27. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!