Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Igaz, hogy itt inkább jómóduak...

Igaz, hogy itt inkább jómóduak felhasználók vannak, mert nekik több idejük van felesleges dolgokra?

Figyelt kérdés
Egy melósnak nincs ideje.
aug. 27. 10:53
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

#18: egy politikus bérből él.

A részvényesek valahogy összeazedték a pénzt.

Komolyan azt gondolod, hogy egy szűk réteg van csak itt?

aug. 27. 13:53
 22/27 anonim válasza:
Én pl. Villamoson vagyok most és jó elterelni a figyelmem egy nehéz meló nap után.
aug. 27. 14:50
 23/27 anonim válasza:
A melósnak is van ideje, sőt elárulom, sokszor neki van a legtöbb felesleges ideje, mert akinek sok pénze van, az általában azért van, mert folyamatosan hatja a pénzt, és nem az idejét pazarolja.
aug. 27. 15:54
 24/27 Barnabas333 válasza:
Pont, hogy akinek sok pénze van az szabadidejében nem itt lóg, hanem faltenisz,wellnes, borvacsora stb. A csóró lelik sérült emberek gyűjtő helye ez. Rengeteg leszázalékolt munkanélküli emberrel leveleztem innen.
aug. 27. 21:38
 25/27 A kérdező kommentje:

24.

Erre nem is gondoltam.

aug. 27. 22:16
 26/27 anonim válasza:
itt 90%-uk gyakorin unatkozo villamoson ulo multiban dolgozo netto 1 900 000 Ft es tovabbi beremelessel valo felhasznalok vannak. Csak unalmukban villamosoznak es valamikor meg vonatot is vezetnek csak hat mi tortent.
aug. 28. 08:06
 27/27 anonim válasza:
Csórók írnak rám mindig itt az oldalon. Aki gazdag színvonalasabban tölti az idejét nem a gyakorin.
szept. 11. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!