Esetleg van itt olyan ember aki deperszonalizációvan derealizációvan küzd?
Csak szeretnék valakivel beszélgetni akinek hasonló problémái vannak, nem vagyok benne biztos, hogy konkrétan deperszonalizációs-derealizációs zavarom van, de már nagyon nem bírom.
Félek, hogy az emberek nem igaziak és semmi sem az mintha egy szimulációban/álomban/filmben élnek és csak én vagyok az egyetlen igazi.
Kérlek ha valaminek hasonló problémái vannak írjon rám, félek, hogy kezdek megőrülni.
Mi van, ha ez a kérdés sem valós? :/
Nem viccelek, én is ezzel küzdök
Utolsó(k) :
Relaxálni kell, nem tovább pörgetni magad, a másokat.
Ezidáig éltél 10-20-30-x évet. Szerinted ezek az évtizedek voltak hamisak vagy ez a hosszabb/rövidebb időszak, mióta a derealizáció tart? Egyértelmű hogy az utóbbi. Na ugye!
Gondolj arra, hogy ez csak az agyad kémiája: hormonok, fáradtság, stressz, átviteli zavar.
Térj vissza az egészséges alvásra, pozitív életszemléletre, vitaminokra, szakorvosi segítségre,és minden helyregyün!
4# A mostani (deperszonalizációs) korszak a "hamis", egyértelmű.
Megfogadom a tanácsod :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!