Szerintetek mind végig ezt akkarta, ha nem akkor most mi van?
Figyelt kérdés
Van egy srác már egy ideje ismerkedünk és nekem nagyon szimpatikus mint belsőleg mint külsőleg. Egyik nap azt modta, hogy ő már nem tudna rám csak barátként tekinteni, de rá jelenhelyzetben szerinte nem lenne jó hatásal egy komolyabb kapcsolat. Majd fel tette egy váratlan kérdést. Megkérdezte, hogy benne lenéke egy barátság extrákkal kapcsolatban és nemet mondtam mert nem erre vágyom jelenleg. Ami a vicc viszont, hogy azota is beszélünk meg minden. És én nem értem,hogy most így mi van. Kérlek segítsetek.aug. 14. 18:53
1/5 anonim válasza:
Nem tudná rád csak barátként tekinteni, tehát elképzelhető, hogy a későbbiekben akár érzéseket is táplálhat irántad.
Jelenleg dugni akar csak. Neked ő tetszik.
Most komolyan mitől tartasz? Miért bonyolítod a saját életed?
Járogass össze vele, aztán majd alakul magától.
aug. 14. 19:12
2/5 anonim válasza:
Dugásra jó lennél, de elköteleződni nem akar veled, mert így nyugodt lelkiismerettel fekhet össze másokkal vagy ha jön olyan, aki jó hosszútávra akkor lecserél, vagy titokban megtart és futatt a barátnője mellett majd.
aug. 14. 19:13
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem jössz be neki érzelmileg. Haverság van. Meg szex még jó lenne neki. Szerintem az hogy irogat csak ilyen haverkodás. Ha lenne valami érzelme akkor nem mondaná ezt.
aug. 14. 23:24
4/5 anonim válasza:
csak megpróbálta, hogy be tud a strigulázni és beszélget veled tovább, hogy esetleg a jövőben meg tudjon strigulázni...
Kamu az egész csávó. Amikor azt mondják, hogy szerintük rájuk nem lenne jó hatással egy kapcsolat, az azt jelenti, hogy te nem érdekled őket eléggé, de szexelni akarnak, te meg kéznél vagy. Ne dőlj be egyiknek se és építsd le az életedből, csak az energiáig és a saját érzelmeidet meríted le egy ilyen senkiházira.
aug. 14. 23:41
5/5 anonim válasza:
Mikor felhozza egy pasi, hogy most komolyat nem tudna elképzelni, de barátság extrákat igen, akkor hagyd. Nekem is volt ilyen. Pár hétig még tartottuk a kapcsolatot, mikor nemet mondtam és utána fokozatosan lekopptatott.Még próbál puhítani meg bevágodni nálad, hogy bead a derekad, de ha látja, hogy ez esélytelen, akkor majd felszívódik.
aug. 15. 05:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!