MILF-ekkel ismerkednék Budapesten, kinek van kedve?
8
Nem vagyok milf. Középkorú nő vagyok, akit páran szívesen megszeretgetnének. Ennyike. Nem kell egy nőnek "b.szhatónak" lennie, van erre szebb szó is.
Én megértem a kérdezőt, nincs is gyönyörűbb egy 40-es, 50-es nőnél. Azt figyeltem meg, hogy a puncijuk is sokkal finomabb. A fiatal csajok puncija olyan semmilyen, mintha a levegőt nyalogatná az ember, ellenben az idősebb nőké, mint az érett barack. Isteni finom.
30/F
Ne legyenek illúzióink..
A megszerengetés egyenlő megb…aszással.
14
Oksi. Akkor a milfeket hajkurászó férfiaknak az édes jó anyukáját is b.ssza meg valaki. Hiszen ők is milfek nyilván.
13
Mit értesz meg azon, hogy a kérdező egy roppant primitív, gusztustalan, degredáló megnevezéssel illet nőket? A te anyukád is milf? Úgy gondolsz rá, hogy haverok szívesen megb.sznák?
A 40-es, 50-es nőnek legalább van értelme. De jaj, mi van, ha nincs gyereke? Akkor kerülitek, mint a pestisest? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!