Lehet itt ismerkedni magasan fejlett spirituális emberrel?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan barátot aki arra törekszik hogy többé már ne szülessen meg fizikai lényként, aki az univerzumot szeretné továbbiakban szolgálni szellemi lényként és kapcsolatban áll mesterekkel vagy segítőkkel! Akinek magas a rezgésszíntje ! Én nő vagyok és negatív kommentekkel kérlek kerüljetek. Köszönömaug. 10. 16:32
1/10 anonim válasza:
Merre laksz?
aug. 10. 16:36
2/10 A kérdező kommentje:
Budapest
aug. 10. 16:40
3/10 anonim válasza:
Tartok tőle ezt a kérdést dupla energiabedobással fogják széttrollkodni. Viszont hogy hasznosat is mondjak, szerintem lehet. Ha körbenézel a spiritualitás kategóriában, láthatod a ráutaló jeleket. Annyi hogy nem biztos hogy ők idetalálnak, de próba szerencse.
aug. 10. 16:58
4/10 anonim válasza:
Én szívesen ismerkedem veled de csak ha max 2 tippből kitalálod melyik a legspirituálisabb állat. Privátban is írhatod, ahogy neked jobb.
aug. 10. 17:01
5/10 anonim válasza:
Ommmmmmmmm, szálljon el minden bajommmmmm!
aug. 10. 17:12
6/10 anonim válasza:
Tudományhoz pozitívan állsz?
aug. 10. 18:16
7/10 anonim válasza:
És vajon csak simán magasakkal, akikben van spiritusz? :) Na, azok nekem írjanak.
Lehet felőlem bódhiszattva is és a rezgésszint nekem is fontos, mert szeretek koncertekre járni.
aug. 10. 18:52
8/10 anonim válasza:
Szia!
Úgy érzem, mostanában erős vágy hajt, hogy olyan lélekkel találkozzak, aki hasonlóan járja a belső ösvényt, és akinek célja a fizikai korlátokon túllépni, hogy a mindenség egy magasabb szintjén létezhessen. Keresek valakit, aki mély kapcsolatban áll az univerzum finomabb rétegeivel, aki megérti a rejtett összefüggéseket, és akinek jelenléte megnyugtatóan emelkedett.
Ha te is ebben az irányban haladsz, és úgy érzed, hogy az utunk találkozhat, örömmel megosztanám veled gondolataimat és érzéseimet.
Örömmel várom, ha megszólít a belső hangod!
aug. 10. 18:56
9/10 anonim válasza:
Spiritiszta vagyok.
aug. 12. 12:59
10/10 anonim válasza:
Szia! Van pénzed? Mert ez kicsit sokba fog kerülni.
aug. 13. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!