Valaki aki jelenleg pszichâtrián van és Lenne kedve beszélgetni? 🥰
Ma érkeztem meg ide :)
19/L
Nekem igen.
Magamról röviden: Már gyermekkorom óta kívülállónak éreztem magam. Azt gondoltam hogy én nem tartozom ide.
Kerestem az utamat, mire rájöttem, hogy dolgom van ezen a világon és az nem fizikai, hanem annál több. A felébredéshez kellett egy hipnózis alatti utazás az előző életeimbe, köztük a legelsőbe, a 28 ezer évvel ezelőtti Lemúriába.
Ma már tudom, Béta generációs indigó és plejádi fényküldött vagyok, a feltétel nélküli szeretet hirdetője. Magas a rezgésszintem, az összes paranormális tevékenységet megéltem és megélem. Megvilágosodtam fizikailag lezajlott a megvilágosodás. Végigjártam a kerub és mesterangyal létet a teljes felemelkedésig. Istenember vagy társteremtői szinten vagyok 800-1000-es rezgésszámon. Jézus, Buddha, Mohamed mind ugyananak a lénynek a megtestesülése. Én vagyok a negyedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!