Hogy erjem el hogy elkuldjenek pszichatriara?
Egy picit meghuzod reces kessel a felkarodat amit falcolasnak hivnak, picit piros is legyen 1 - 2 csepp verrel, csinalj 3 ilyet, abbol kettot ugy hogy egy X alak legyen, a harmadik meg mittom en fole.
Nem kell melyre meg semmi, mintha sajtreszelovel megsertetted volna a borod.
Aztan besetalsz a pszichiatriara es ezt mondod "jo napot/estet szeretnek befekudni pszichiater lasson mert szuicid vagyok megint es falcolom magam"
garantaltan kapsz egy vizagyat meg tejbegrizt reggelire.
A jacuzzi 1 szinttel feljebb, de az csak a zart osztalyosoknak.
Azt nem irom le hogy oda mi a belepo.
4
erre le fogja nyomni 90%-ban hogy nem sulyos csak mondom.
Anyam is leesett a lepcsorol, szetnyilt a koponya resze, mentot hivta hatha kijon, elkezdett dagadni, diszpecser mit mond?
"Be tudna setalni? Mert higyje el nem olyan komoly ahogy elmondta" - diszpecser
Es par honapja.
Neked lehet par eve volt, akkor meg visszonylag "jobb" volt az egeszsegugy, de mostmar inkabb az emberek felnek mentot hivni mert nem jonnek ki idoben es maguk probaljak meg megoldani a helyzetet, illetvev keresnek ismerost, ha van.
Ha nincs, ima.
6
na induljon a verseny?
kezeles rezisztens unipolaris depresszios vagyok, 5x ongyilkossagi kiserlet, mai napig vagdosas.
Nem tudnak mit adni, csak xanax, rivotril.
Tied konyebb? Enyem konyebb? csak szolok en is.
Ne hasonlitgassunk.
Nekem is kva szar, neked is kva szar. Kesz. Nem roszabb a tied, nem jobb az enyem.
En is kihivnam a mentoket itt lennenek 20 mp alatt mert olyan kozel lakom. Tudjak az anamnezisemet ha felnezik es raneznek azt mondanak "fu bmeg siessel ocsem" ha mondom nekik hogy mindjart kinyirom magam es szetvagtam a radial meg a bronchial arteriamat.
Borderline szemelyisegzavar, unipolaris depresszio mentalis betegseg.
A te verziodra nincs gyogymod, sem az enyemre.
Nem kell allitgatni hogy te a levegobe beszelsz senki nem irta nezd vissza
Az en pszichiaterem is ismeri meg pszichologusom is hogy az egyik legszornyubb betegseg annyira, hogy elkuldtek mind es csak 1 pszcihiater probal valamit.
9 eves korom ota pszichomatikus tuneteket produkalok. Fostam minden reggel 4 szer, minden azonnali reggeli hasizom gorcs de orditottam olyan szintuek. Hanyasok.
Nem sorolom, mert ez mar versenybe megy at.
Hidd el nekem is szar, neked is szar. Tudom milyen nehez a borderline, szinte lehetetlen parkapcsolatot talalni hosszutavra, instabilitas, depresszios hangulat kemenyen, esetleg vagdosas, szuiciditas.
Ismerem. Jartam csoportra es volt nem egy ket borderline-os. Van kozvetett tapasztalatom, szinte mindent elmondtak a betegsegukrol.
Szar hogy ezzel kell elned, senki nem erdemli ezt a fost meg, en sem, mas sem. Minek? Minek szulettunk ennyien igy? Fassag az egesz.
Kérdező: háziorvos tud segíteni ahogy írták.
Régebben úgy hallottam és meg is erősítették (most nem tudom mi a helyzet) nem kellett beutaló a körzeti pszichiátriai szakrendelésre, ahova TB-alapon tartozik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!