Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Érdemes lenne barátokat keresnem?

Érdemes lenne barátokat keresnem?

Figyelt kérdés
Most szakított velem a barátnőm több mint 1 év után és nem tudok mit kezdeni magammal, a régebbi barátaim vidéken laknak és családjuk van, én felkoltoztem Pestre, de nem tudom hogy mit kéne tennem, lehet egy baráti ölelés is sokat segítene, úgyhogy ha valakinek hasonlóra van szüksége nemtől függetlenül, jól esne egy ölelés.

júl. 28. 00:39
1 2
 11/13 anonim válasza:
Haver .. ismerős az érzés , 4 év után lépett le a jegyesem áprilisban,a névnapomkor közölte, hogy amúgy már egy ideje van valakie … most lett volna az esküvőnk augusztusban.. vannak barátaim , de ezt az űrt nehèz pótolni. Okosat sem bölcset nem tudok mondani , ha van bringád csatlakozz hozzàm , aztán tisztítsuk ki a fejünket .
júl. 29. 19:15
 12/13 anonim válasza:
Ha nincs akkor is szívesen leülök veled dumálgatni .. csak ez lemaradt
júl. 29. 19:16
 13/13 A kérdező kommentje:

Rendben nagyon szívesen utolsó:)

Korim van, de elmehetünk gurulni ha arra gondoltál

júl. 29. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!