Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Érdemes lenne barátokat keresnem?

Érdemes lenne barátokat keresnem?

Figyelt kérdés
Most szakított velem a barátnőm több mint 1 év után és nem tudok mit kezdeni magammal, a régebbi barátaim vidéken laknak és családjuk van, én felkoltoztem Pestre, de nem tudom hogy mit kéne tennem, lehet egy baráti ölelés is sokat segítene, úgyhogy ha valakinek hasonlóra van szüksége nemtől függetlenül, jól esne egy ölelés.

júl. 28. 00:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
Hasonlóan nincsenek barátaim, de ez így is volt egész életemben. Sokszor költöztünk, váltottunk homlokegyenest totál más környezetekre, tehát számomra elég nehezen ment a barátkozás, hiába szeretnék nagyon. Mennyi idős vagy amúgy?
júl. 28. 00:46
 2/13 A kérdező kommentje:
22, te is Budapest környékén élsz?
júl. 28. 00:49
 3/13 anonim válasza:

Mindenkinek jól esne egy ölelés, mert itt Pesten is rengetegen vagyunk egyedül.

Lelkileg feltölt és esetleg egy értelmes , emberi barátság alapja lehet.Illetve lehetne, mert már maga a barátkozás is problémás,nehéz és úgy érzem hiábavaló.

F

júl. 28. 04:33
 4/13 anonim válasza:

Hasonló a helyzet nálam is de én debreceni vagyok. Ha van itt valaki aki barátkozna a környéken akkor nekem írhat. 😊

25/f

júl. 28. 08:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Kiderül hogy egy másik férfi miatt hagyott el, akivel egy napja beszél, mert szerinte megtalálta benne a lelkitársát, hát jól esik...
júl. 28. 19:02
 6/13 anonim válasza:

Képzeletben megöleltelek,kedves Kérdező ! Átérzem a helyzeted, mivel átéltem :/

# 3

júl. 28. 19:09
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves vagy!:)

Van kedved beszélni?

júl. 28. 19:18
 8/13 anonim válasza:

1-es vagyok,

Igen budapesti. Gondolatban én is megöleltelek, sok rossz érhetett, nagyon együttérzek veled.

Egyébként én meg 18L

júl. 28. 20:13
 9/13 A kérdező kommentje:
#8 köszönöm az együttérzést :) Van kedved beszélni?
júl. 28. 20:16
 10/13 anonim válasza:

8-as vagyok,

Igen, lenne :)

júl. 29. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!