Nagy gyakoris személyiséghazugságok? Találkoztál már ilyennel?
Nem találkoztam ilyennel
Ez honnan jött amúgy neked?
Volt hogy egy 'lánnyal' beszélgettem itt, és tök jó volt, hónapokig minden nap, viszont valamiért folyton meg akart győzni, hogy az 'unokatesójával' randizzak meg egyebek..
Aztán egyszer csak eltűnt, nem is értettem miért, majd egy kérdés alatt válaszoltam, hogy beszélgetnék, és rám írt, ugyan az a profil, viszont itt nem lány volt, hanem a bemutatkozás alapján 'az uncsitesó'.
Nem értettem, hogy egy 29 éves férfinek ez hogy jutott egyáltalán eszébe. 😅 (Nyílván mikor fiúként írt, meg is kérdeztem, hogy hónapokig beszéltünk, és végig hazudott akkor, de erre csak kighostolt..)
a, küldött egy buszrakomány fényképet egy 50-es pasasról, de az egésznek olyan benyomása volt, mintha egy debil tizenéves fantáziálna.
b, szokásos szingli vagyok duma házasoknak
c, rommá bókolás után ghosting, ezt nem tudom elengedni, mert nem tetszeni ok, de szemétnek lenni nem ok
d, nem hazugság, csak elmebaj: kérdésre adott válaszom nyomán privi, majd priviben nézeteltérés, kérdés alatt ekézés ovis módra
e, diszkrét kapcsolatot keres, 3 perc alatt jön viberre, ahová félmeztelen képet küld...
f, inkognitóban van, mert nagyon fontos közéleti kulcsember, nem fedi fel magát, haha, így a legkönnyebb szórakozni
Nem én csinálom. Kíváncsi vagyok történhet-e ilyen, vagy valakivel történt-e már ilyen.
Elnézést, hogy a privátokra nem válaszolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!