Miért van annyi biszex/meleg/perverz ember az anotalkon?
Az égvilágon semmi bajom sincs a melegekkel, meg a biszexekkel, k*rjanak azzal akivel akarnak, lengessék nyugodtan a szivárványos zászlóikat, nekem mindegy. Csak az idegesít, hogy a 17-18 éves bi srácok azonnal kilépnek ha azt mondom heteró vagyok. Hogy nem képesek felfogni azt, hogy ez az oldal elsősorban a névtelen beszélgetésre szolgál, és nem a társkeresésre?? Vagy annyira nehéz beszélgetni egy heteró emberrel?
De nem csak a fiatalabbak, hanem találkoztam már nálam jóval idősebb bi-vel is. (31 vagyok). De a perverzek a legrosszabbak. Találkoztam itt egy sráccal (24 volt) aki egy nagytestű szuka kutyával akart baszni, ráadásul megadott olyan konkrét infókat hogy a pénisze 13 cm, és 4,5 cm vastag, és küldött egy dickpicket is. Találkoztam egy 31 évessel aki azt mondta hogy rossz volt, és szeretné ha egy kanos úriember elfenekelné. Miért van itt ennyi hülye? Vagy szerintetek ezek csak trollok?
Amúgy a vegyes keresésre szoktam rányomni, de lányokat soha sem ad be.
Én anotalkon férfi létemre nőként lépek be és perverz nyitással szoktam nyitni.
Azért nőként lépek be, mert férfiként 1-2 napot kell várnom és ezt szó szerint kell érteni, mert addig kell nyitva hagyjam a háttérben és aztán másnap pittyen egyet, ha nőt keresek csak. A perverz nyitásom ellenére nyitott vagyok normális beszélgetésre is, sőt több olyan partnerem volt akikkel átmentünk pl facebookra is (lányokkal). Simán csak jelezték nem vevők erre a témára és elkezdtünk beszélgetni más témában.
A normális nyitással az a bajom, hogy 2 mondat után offolnak, perverz nyitással viszont hamarabb átkerülünk átlagos témákra.
Ritkán beszélgetek pasikkal anotalkon, de volt már szerencsém jó beszélgető partnerhez. Hobbikról, gamingről, tech dolgokról...elég érdekes témákról és mélyebben is bele tudtunk menni, DE ez ritka!
A "nők" meg szerintem 90%-ban kamus pasik :D én már a 2. mondatomban jelzem amúgy, hogy pasi vagyok, ilyenkor sokan kilépnek, de van akikkel haladunk tovább.
Akik melegek, vagy csak simán gyökerek, azokat offolni szoktam. Nagyon sok ott a gyökér, kevés olyat találtam az évek alatt akikkel normálisan tudtam beszélgetni. Igaz nem is gyakran járok oda, szerintem max 1-2 havonta 1 órát ha kitesz az ottlétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!