Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért van annyi biszex/meleg/p...

Miért van annyi biszex/meleg/perverz ember az anotalkon?

Figyelt kérdés

Az égvilágon semmi bajom sincs a melegekkel, meg a biszexekkel, k*rjanak azzal akivel akarnak, lengessék nyugodtan a szivárványos zászlóikat, nekem mindegy. Csak az idegesít, hogy a 17-18 éves bi srácok azonnal kilépnek ha azt mondom heteró vagyok. Hogy nem képesek felfogni azt, hogy ez az oldal elsősorban a névtelen beszélgetésre szolgál, és nem a társkeresésre?? Vagy annyira nehéz beszélgetni egy heteró emberrel?

De nem csak a fiatalabbak, hanem találkoztam már nálam jóval idősebb bi-vel is. (31 vagyok). De a perverzek a legrosszabbak. Találkoztam itt egy sráccal (24 volt) aki egy nagytestű szuka kutyával akart baszni, ráadásul megadott olyan konkrét infókat hogy a pénisze 13 cm, és 4,5 cm vastag, és küldött egy dickpicket is. Találkoztam egy 31 évessel aki azt mondta hogy rossz volt, és szeretné ha egy kanos úriember elfenekelné. Miért van itt ennyi hülye? Vagy szerintetek ezek csak trollok?

Amúgy a vegyes keresésre szoktam rányomni, de lányokat soha sem ad be.

júl. 20. 13:16
1 2
 1/12 anonim válasza:

"Az égvilágon semmi bajom sincs a melegekkel"

... de azért röviden összefoglalom az összes negatív sztereotípiát velük kapcsolatban. Csak úgy mellékesen.

júl. 20. 13:25
 2/12 anonim válasza:
Kérdező Te pasi vagy?
júl. 20. 13:51
 3/12 anonim válasza:
Szerintem mert anonim. Névtelenül általában bátrabbak is az emberek, mert nem kell attól félniük, hogy elítélik őket.
júl. 20. 14:59
 4/12 anonim válasza:
Trollok, perverzek, kielik magukat hogy embereket megbotrankoztatnak, hulyitik oket. Anotalknal minden jobb. Kar arra idot pazarolni. Inkabb lemegyek az utcara es ulok egy padon es etetem a galambokat, minthogy anotalkra felmenjek.
júl. 20. 15:11
 5/12 kürtőskalácska válasza:

Én is néha felmegyek anotalkra és ilyen párbeszédeket kapok.

-Szia

-Szia

Korod? Xy (nem mondom meg nektek)

Bi vagy?

-nem

A beszélgetés véget ér.

Meg annyi a perverz ember akik mindenfélét akarnak hogy fúj.

júl. 20. 15:25
 6/12 anonim válasza:
2024ben használ még valaki anotalkot? 😂
júl. 20. 16:35
 7/12 kürtőskalácska válasza:
Poénból igen
júl. 20. 17:07
 8/12 anonim válasza:
Igazabol most mi a kerdes?
júl. 20. 18:30
 9/12 anonim válasza:

3as

Így van ahogy írod!

júl. 20. 18:32
 10/12 anonim válasza:

Én lány vagyok, és mindenki egyből szexcsetelni akar, ha azt mondom nem, ki is lépnek. Ennyit arról, hogy ki a perverz.

Amúgy miért nem lépsz ki te a beszélgetésből, ha kényelmetlen számodra?

júl. 20. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!