Hol lehet urbexre embereket találni?
Figyelt kérdés
Hol lehet olyan emberekkel ismerkedni, akik szivesen mennének urbexre?júl. 9. 18:39
1/12 anonim válasza:
A múltkor már írtam neked, max. megyünk ketten, ha más nincs.
júl. 9. 19:38
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem tuti nem. Én nem itt akarok kirándulást szervezni, hanem arra vagyok kiváncsi hogy hol vannak Magyar Urbexes közzöségek.
júl. 9. 19:54
3/12 anonim válasza:
1# neked a multkori emberke visszaírt azóta? aki urbexre keresett embereket?
csak mert nekem eltünt kb
júl. 9. 21:00
4/12 anonim válasza:
3. pár üzenetet váltottunk, de kicsit fura volt a stílusa, talán rossz napja volt.
júl. 9. 21:06
5/12 anonim válasza:
nekem egy üzit küldött, abban jo sok ötlete volt
de aztán kérdeztem h mikor és hány ember van eddig vagy meddig vár, de erre már nem jött válasz sajnos :( pedig biztos érdekes lehet, egyszer ki akarom probálni
júl. 9. 21:25
6/12 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. +1 ha lehet
júl. 9. 22:30
7/12 anonim válasza:
Nálam is eltűntek sokan.
Nem lehet, hogy elestek valahol urbexelés közben valami csatornába, vagy valamilyen aknába?
júl. 10. 07:12
8/12 anonim válasza:
Urbex Gyulára kéne ráírni, ő mindig szokott kalandokat szervezni.
júl. 10. 10:07
9/12 anonim válasza:
Borsodban urbexelnék.
júl. 11. 08:06
10/12 anonim válasza:
Budapesten van esetleg valaki akinek lenne kedve urbexelni?
júl. 28. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!