Hol találok hasonló érdeklődésű embereket? Hol érdemes keresgélni?
Indítottam egy celebes Wikipédia oldalt ahol vonzó női hírességek összegyűjtése a cél, és érdekelnének olyan emberek akiknek ugyanilyen érdeklődési köre van, hátha kedvük lenne nekik is ilyesmihez szabadidejükben, jómagam már felvittem 50+ híres celeb csaj cikkét (Scarlett Johansson meg társai), de tuti vannak még. :D Van itt olyan ember akit érdekelnek a híres és csinos női hírességek és szívesen csatlakozna egy ilyen Wikipédiához?
(Ui. remélem ez nem sérti a "reklámozni tilos" szabályzatot mivel a Wikipédia az tudtommal se nem termék se nem szolgáltatás, csak egy enciklopédia, és full ingyenes és szabadon szerkeszthető, meg amúgy is ismeri mindenki, szóval szerintem itt nem értelmezhető a reklám fogalma, mert ez csak hobbi, és ehhez keresnék hasonló érdeklődésű embereket).
Milyen "ilyen Wikipédia"? Egy Wikipédia van.
Az enciklopédiákban pedig nem szokás szubjektív dolog (pl. szépség) alapján embereket összegyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!