Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kinek lenne kedve urbexes...

Kinek lenne kedve urbexes helyeket együtt felfedezni?

Figyelt kérdés

Szeretnèk pár helyre eljutni. Csoportokban rendszeresen tájèkozódom a lehetősègekről. Sajnos egyedül nem mertem mèg belevágni. A célom a tartalomgyártás és megörökítés.

30 év körüli nő vagyok. Leginkább komoly szándékú, maga iránt felelősségteljes, történelmi érdeklődéssel bíró személyeket keresek. Vegyes csapatot. Aki szeretne, írjon privát is.

júl. 3. 14:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki írt. Szervezek egy csoportot, ahol megismerhetjük egymást, és ötletet cserélhetünk! Mindenkinek írni fogok. Továbbra is válaszolok az új üzenetekre!

Elég kemény világot élünk szociális szempontból is, úgyhogy legyünk figyelmesek egymással szemben is! :)

júl. 4. 10:46
 12/14 anonim válasza:
Szia! Engem is érdekel a dolog. Volt is innen egy kis csapatunk erre. Csak sajnos behalt.
júl. 4. 12:50
 13/14 A kérdező kommentje:
12 Szia! Írtam privát.
júl. 4. 13:00
 14/14 anonim válasza:
Szia! érdekelne a dolog ha még aktuális :) Pesti vagyok, van kamerám is.
júl. 9. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!