Kinek lenne kedve urbexes helyeket együtt felfedezni?
Szeretnèk pár helyre eljutni. Csoportokban rendszeresen tájèkozódom a lehetősègekről. Sajnos egyedül nem mertem mèg belevágni. A célom a tartalomgyártás és megörökítés.
30 év körüli nő vagyok. Leginkább komoly szándékú, maga iránt felelősségteljes, történelmi érdeklődéssel bíró személyeket keresek. Vegyes csapatot. Aki szeretne, írjon privát is.
Biztos azért kommenteltél ide. XD
Nagy veszteség éri majd a jelentkezőket.... Sok sikert!
Én most készülök kamerát venni, vagyis pontosabban elb@$2ni rá minden pénzem, így egy ideig biztos nem tudok majd utazni semerre. Igen, ennyire vagyok felelősségteljes.
A szellemváros Szentkirályszabadján lett körbe fotózva eddig, készült ott
néhány jó kép, de annyira nem érdekes így, hogy mindenki ismeri.
engem is érdekelne egy ilyen, még sose voltam de biztos nagyon érdekes lehet
csak ne legyen 300km+ ra
F/30
Majd ha összeáll a csapatunk, ráèrünk ezen agyalni. A múltkori kísérletem kudarcba fulladt. Privátba mindenkinek válaszolok.
Azt leszögezem, hogy próbáljunk szűrni. Itt a cél, hogy a múlt szépségeit, érdekes építményeket, sztorik helyszíneit örökítsük meg, ki-ki milyen céllal. A rongálás, a betörés tabu, még ha nem is lakják. Olyan helyekre megyünk, ahol más is könnyen bejut, úgymond kezdő urbex csoportnak szánom ezt a kísérletet. Nyilván, tájékozódni kell. A hajléktalanoktól, drogosoktól jobban kell tartani, persze a hatóság is betalálhat, ne adj Isten. Próbálok majd engedélyhez folyamodni, ahogy tudok, de kiemelem a testi épségünk ès az anyagi javak teljes védelmét. Olyan embert írjon, aki megbízható, és kellő felelősség bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!