Mi a véleményed?
Mennyire kell elkeseredettnek lenni ahhoz, hogy ismerkedős posztot/kérdést írjon ki ide valaki?
Most őszintén mi értelme van? Valaki érthető magyarázatot adjon légyszi, mert számomra érthetetlen.
Szerintem nem elkeseredettnek kell lenni hozzá, max kicsit naívnak/tapasztalatlannak.
Itt szinte csak szélhámosak vannak. Én csak közepesen vagyok bátor, de azt legalább névvel együtt is adom.
Szerintem igazad van.
Aki itt ismerkedni akar, megoldja kérdés kiíràsa nélkül is...
Van, aki introvertált, így itt úgy gondolja, hogy könnyebben találhat barátot, ismerkedhet.
Van, akinek nincs önbizalma, azért van itt.
Van, aki Kandúr Bandi, azért próbálkozik itt is.
Van, aki normálisan csak ismerkedni szeretne.
Van, aki kipróbálja a netes felületen lévő ismerkedést.
Van, aki reménytelen, vagy figyelemfelhívás miatt teszi ezt.
Van, aki csak szimplán reménytelen.
Szerencsére ismertem már meg itt normális embereket. De újabban nagyon leromlott a színvonal...
Az az értelme, hogy a netes társkeresés nem működik. Meglehetősen introvertált vagyok, sosem tudtam "élőben" ismerkedni.
„névtelenül mindenki bátor úgy látom,szval maradt minden a régiben.”
Mondja a névtelen kérdező.
F@szt foglalkozol vele, nem mindegy neked?
Törődj a magad dolgával, ha csak másokon tudsz szánakozni!
(Igen, volt innen párkapcsolatom, egy nagyon kellemes másfél évet töltöttünk együtt 😉)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!