Sikerült itt ismerkedned? Mi lett a vége?
Igazából csak kiváncsi vagyok, hogy mennyire válik be az oldal ilyen célra. Szívesen meghallgatnék történeteket.
Barátkozásra és pártalálásra is értem.
Főleg a huszonéves korosztályhoz szól a kérdésem, de persze más is válaszolhat.
Találkoztam itt már elég sok elvetemült emberrel..
De megnyerő intelligens empatikus és méllyenérző emberekkel is, akikről később kiderült hogy elvetemültek.
Két éve itt ismerkedtünk meg a párommal.
Először egy random kérdés alatt kezdtünk beszélgetni a szexualitás kategóriában. Az úgy abba is maradt.
Két héttel később kiírt egy ismerkedős kérdést. Szándékosan bicskanyitogatóan nagyképű stílusban. Kíváncsiságból végig olvastam, meg mentem röhögni a kommentek közé. Gondoltam hogy kapni fog hideget-meleget. Így is volt. Viszont mindenre összeszedetten, higgadtan és frappánsan válaszol.
Kíváncsi lettem milyen ember lehet. Bekérdeztem én is 1-2 dolgot. Zene, állatok. Szimpatikus válaszai voltak, de nem firtattam. "Nem vagyunk egyvilág." Gondoltam én...
Még aznap rámírt, hogy szimpatikusak a kommentjeim, lenne-e kedvem beszélgetni? Ismerős volt a nick neve. Megjegyeztem, hogy mi már össze akadtunk itt nemrég. Le is cseszett, amiért ghostingoltam. 😅
Két hétig chateltünk. Első randink egy 11km-es séta volt a Duna parton. Egy évre rá össze költöztünk. Egy éve együtt is élünk.
N34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!