Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Sikerült itt ismerkedned? Mi...

Sikerült itt ismerkedned? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Igazából csak kiváncsi vagyok, hogy mennyire válik be az oldal ilyen célra. Szívesen meghallgatnék történeteket.

Barátkozásra és pártalálásra is értem.

Főleg a huszonéves korosztályhoz szól a kérdésem, de persze más is válaszolhat.

márc. 20. 23:38
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Lett innen egy nőismeretségem. Sajnos képtelen szabályozni a szellentéseit.Először azt hittem csak szívat és valami dilinyós a csaj,de kiderült hogy tényleg valódi a problémája.Egy idő után elég ,,gáz,, volt már vele lennem. Szétmentünk.
márc. 21. 22:00
 22/28 anonim válasza:
Régebben ez az oldal jobb volt, tudnék is órákig mesélni, de most mintha már csak beszólogatni és érzelmi vámpírkodni járnának ide az emberek.
márc. 21. 22:20
 23/28 anonim válasza:
2 barátnőm volt innen.
márc. 22. 15:33
 24/28 anonim válasza:

Találkoztam itt már elég sok elvetemült emberrel..

De megnyerő intelligens empatikus és méllyenérző emberekkel is, akikről később kiderült hogy elvetemültek.

márc. 22. 23:13
 25/28 anonim válasza:

Két éve itt ismerkedtünk meg a párommal.

Először egy random kérdés alatt kezdtünk beszélgetni a szexualitás kategóriában. Az úgy abba is maradt.

Két héttel később kiírt egy ismerkedős kérdést. Szándékosan bicskanyitogatóan nagyképű stílusban. Kíváncsiságból végig olvastam, meg mentem röhögni a kommentek közé. Gondoltam hogy kapni fog hideget-meleget. Így is volt. Viszont mindenre összeszedetten, higgadtan és frappánsan válaszol.

Kíváncsi lettem milyen ember lehet. Bekérdeztem én is 1-2 dolgot. Zene, állatok. Szimpatikus válaszai voltak, de nem firtattam. "Nem vagyunk egyvilág." Gondoltam én...

Még aznap rámírt, hogy szimpatikusak a kommentjeim, lenne-e kedvem beszélgetni? Ismerős volt a nick neve. Megjegyeztem, hogy mi már össze akadtunk itt nemrég. Le is cseszett, amiért ghostingoltam. 😅

Két hétig chateltünk. Első randink egy 11km-es séta volt a Duna parton. Egy évre rá össze költöztünk. Egy éve együtt is élünk.

N34

márc. 23. 00:35
 26/28 anonim válasza:
Nem éri meg. Ez az oldal ugyanúgy tele van idiótákkal, mint a valóságban.
márc. 24. 15:31
 27/28 anonim válasza:
Beszélgetés szintjén volt csak, kapcsolatom itt.
márc. 25. 06:57
 28/28 anonim válasza:
Nemsikerül
márc. 26. 19:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!