Hogy érdeklődjek egy rég nem látott munkatárs felől? Hogyan lehetnék teljesen egyenes a szándékom felől?
Figyelt kérdés
Én a fiatalabb nő vagyok, ő 4 évvel idősebb nálam és pasi. Évek óta bejön nekem, de azt se tudja ki vagyok, hol vagyok. Régen egy helyen dolgoztunk, de már elfelejtett, hiszen évek óta nem is látott. Viszont engem nem hagy nyugodni, hogy legyen köztünk valami. Mindketten huszonévesek vagyunk.
Lehet lehidalna ha valahogy megkeresném és beközölném neki, hogy évek óta nem tudtam elfelejteni mert olyan mély benyomást tett rám pozitív értelemben.
febr. 20. 20:48
11/12 anonim válasza:
3 év 216 nap, de ki számolja
febr. 21. 09:18
12/12 anonim válasza:
Embere válogatja...
Én örülnék neki, ha ezt megtudnám.
De egyesek meg dilinyósnak nézik az ilyet.
Tényleg okosabb, ha valami kamu indokkal keresed meg,, hogy eszedbe jutott, mert mondjuk xy kolléga megemlítette tegnap vagy mit tudom én
febr. 22. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!