Srácok! Mit szólnátok hozzá?
Ha egy lány aki régen munkatársatok volt, és csak latasbol ismeritek, évek óta nem láttátok, sosem beszéltetek szinte bejelölne titeket és meg kerdezne mi újság veletek?
Főleg 25-30 éves sracokhoz szól a kérdés.
Nekem volt ilyen, bár nem munkatársak voltunk. Amikor először találkoztunk pár alkalommal a csaj egyáltalán nem mutatott érdeklődést, bár ismerősök lettünk facebookon is, de nem találkoztunk legalább két évig. Soha semmire nem reagált, majd egyszer csak 2 év után elkezdett mindenemet lájkolgatni meg ő írt rám mindenfélével. Majd megbeszéltünk egy találkozót és összejöttünk ami tartott pár hónapig.
Később tudtam meg mi volt az oka, hogy ignorált amikor először találkoztunk, majd utána is. Volt egy másik férfi akivel találkozgatott, majd amikor az dobda a csajt, nincs ló jó a szamár is alapon előkerültem nála. Na szerintem nincs egy férfi sem, aki így akar egy nővel együtt lenni evvel a tudattal. Inkabb maradok egyedül, mint valakit pótoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!