Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miskolc környékén valaki...

Miskolc környékén valaki szeretne urbexelni?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, és érdekelnek az elhagyatott helyek. Eddig csak videó formában néztem, mivel ismerőseim között senkit sem érdekel az ilyesmi.

Egyedül meg nem szeretnék menni, mert egyrészt balesetveszélyes, másrészt csavrgók, hajléktalanok, stb is veszélyesek lehetnek, jó ha 2-3-an megyünk ilyen helyekre. Én Miskolci vagyok, egyenlőre itt a környéken keresnék embereket akit szintúgy érdekel az ilyesmi.

2024. jan. 27. 00:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

Mozdonyvezető vagyok, februárban Miskolcra fognak kivezényelni, lesznek úgymond szabadidőim városban (6 óra is akár egyben). szóval írj ha gondolod.

23f

2024. jan. 29. 02:31
 12/12 anonim válasza:
Miskolcon a selyemfürdő melletti elhagyatott házat érdemes megnézni, ott ha szerencséd van, kurvára is akadhatsz :D
2024. ápr. 15. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!