Valakinek van kedve ismerkedni Miskolc környékén?
Figyelt kérdés
Inkább introvertált, 24 éves pasi vagyok. Nem utasítom vissza a közösségi programokat, de nem vagyok az a tipikus bulizós. Szeretem az olyan hobbikat, ahol kicsit gondolkodni kell, például sakkozok, vagy programozok, de mostanában a nyelv tanulás is elfoglal.
Hozzám hasonló lányt keresek, akivel lehet mélyebb témákról is beszélgetni, és akinek megvan a saját érdeklődési köre. :D Ha van kedved ismerkedni, nyugodtan dobj egy privátot (inkább az élőben randizás híve vagyok, emiatt keresek a lakhelyem közelében).
2023. dec. 21. 07:19
1/2 anonim válasza:
Ha mindenképp interneten keresnél, próbáld meg Tinderen. Szerencse kell hozzá, de hasonló beállítottságú ismerősöm már járt sikerrel.
2023. dec. 21. 08:04
2/2 elistvan válasza:
Miskolcon csütörtökönként a tirekifiben van társasjátékos klub, esetleg ott? Keress rá face-en gémeskút.
2023. dec. 23. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!