Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van aki tesz a klímaváltozás...

Van aki tesz a klímaváltozás ellen és a környezet védelméért?

Figyelt kérdés
Kötelességemnek érzem, hogy tegyek valamit, és teszek is például fa ültetések formájában. Olyan közösséget vagy csoportot keresek, akik hasonló képp cselekszenek és lehet hozzájuk csatlakozni. Vagy ha nem létezik ilyen, de te is gondoltál már rá, akkor megvitatni a témát, és közös eseményeket szervezni, ahol valami jót cselekszünk. Ha úgy érzed, hogy valami hasznos tanáccsal tudnál ellátni, vagy csak valami véleményed vagy mondani valód van ne tartsd magadban, mindent szívesen elolvasok.

2024. jan. 12. 18:39
1 2
 11/16 anonim válasza:

Igen

Euro 6-os kocsival jarok

2024. jan. 13. 18:41
 12/16 anonim válasza:
HOW DARE YOU, hogy rám írtál
2024. jan. 14. 16:17
 13/16 anonim válasza:
Egy fingós hozzászólást megint töröltek! Itt a demokrácia!
2024. jan. 14. 18:21
 14/16 anonim válasza:

Én is igyekszek mindent megtenni, ami szerény személyemtől kitelik, és örülök annak, hogy egyre többen kezdenek kicsit komolyabban elgondolkozni azon, hogy az, ahogyan eddig csináltuk rutinból, már nem működik.

Szerintem első lépésként az embernek a kényelemről kellene lemondania, mert máshogy nem lehet környezetet védeni.

2024. jan. 15. 16:01
 15/16 anonim válasza:
14. Akkor legyél az első, mondj le a kényelemről. Ne kapcsold be a fűtést, elég egy teamécses virágcseréppel a fűtéshez. De még jobb, ha átmész a szomszédhoz melegedni. Ja, és ne fürödj, ne moss ruhát, mert egy hét múlva kiszellőzik, már lesz lesz büdös.
2024. jan. 15. 16:18
 16/16 anonim válasza:

Kedves 14-es!

Nyilván nem ilyen dolgokra gondoltam, bár például valóban nem fűtöm be a lakást állandóan, csak annyira, hogy ne legyen bent hideg és mosni is csak 40 fokon takarékos programon mosok szódával. A zuhanyzást pedig öt perc alatt letudom, közeben nem folyatom a vizet állandóan, csak amikor leöblítem magamat.

Azért köszsönöm az észrevételed, remélem Te már szintén odafigyelsz ezekre az alap dolgokra!

2024. jan. 15. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!