Honnan tudom ,hogy mit akar egy férfi? A munkahelyen ahol dolgozom az egyik alkalmazottal nem tudom,hogy mi a szitu
Egy jó pár hónapja ő járt értem vitt a munkahelyre beszélgettünk általában mindenről. Aztán ez az egész kezdett elmélyulni én szerintem. Csak a probléma az hogy a parom kollégája és hogy én is ott dolgozom így már az enyém is..
Csipkelődött volt olyan hogy szituálciot eljátszott odajott. megfogta az oldalam. Ebédet rendelt. kettőnknek
Van két gyerkőc nekik csokit küldött haza csak úgy
Az szeretném megtudni hogy én gondoltam túl vagy szimplán kedvesség volt
Olyan lehetőség létezik, hogy igyekszünk helyretenni a régi, rossz kapcsolatot. (Általában két emberen múlik az alkalmazkodóképesség megromlása is.)
A két gyerek mit fog szólni, ha felnőnek és megtudják, hogy másik apukát kell elfogadniuk? A régivel/eredetivel mi fog történni? El tud menni máshova lakni, ha mindenképpen változtatnia kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!