Mit szólnátok srácok, ha egy lány több platformon is keresne titeket?
Hát én is ezt várnám el, hogy akkor megmondja. Nem bírom elviselni, hogy nem nyitja meg az üzenetemet.
Vagy ennyire nem használja az alkalmazást, vagy egy jót röhög rajtam hogy mennyiszer próbálkozom.
Én azt mondom, hogy ez a normális. Sőt, kifejezetten kiábrándító, amikor valaki hagy a fenébe, csak mert valahol nem vagyok elérhető. Aminek ezernyi oka lehet, és tudni kell, hogy ezek a rendszerek nem 100%-ig megbízhatóak. A Messenger például van, hogy akkor is online-nak jelzi az embert, ha nincs bejelentkezve. Többször volt ilyen. Volt, hogy barátnőm ott volt mellettem, órák óta nem nyúlt a telefonjához, de nálam online-nak mutatta. De volt, hogy édesanyámat 3 napon át éjjel-nappal online-nak mutatta, pedig okostelefonja nincs, a számítógépét meg napok óta be sem kapcsolta. Nem szabad az ilyeneket bizonyítéknak tekinteni.
Ami meg a párkapcsolatot illeti: szerintem célszerű már az elején az ilyen szokásokat letisztázni. Másrészt: én épp azért adom meg minden elérhetőségemet a barátnőmnek, hogy nehogy az legyen, hogy ha valahol valamiért elérhetetlen vagyok, akkor ne tudjon elérni, ha kell.
Viszont ha az van, hogy tényleg hanyagol, akkor nem érdemes erőltetni. Hidd el, bőven lenne olyan pasi még a világon, aki boldog lenne, ha rendszeresen beszélhetne veled. Felesleges az olyanra időt pazarolni, aki mellőz.
A kiszemeltem (remélhetőleg, hamarosan a barátnőm) is ilyen. Egyik nap nem ért el sem Messengeren, sem Instán, és felhívott. Vagy még ismerkedésünk kezdetén, amikor volt, hogy fél napra lehalt a Meta, egyből írt SMSt.
Én azt mondom, hogy ilyenkor látni igazán, hogy valaki érdeklődik felőlem. És természetesen ez oda-vissza igaz, én is volt már, hogy pár órán át elérhetetlen volt - amikor egyébként mindig elérhető szokott lenni, és nem tudtam róla, hogy valami elfoglaltsága lenne -, és én is felhívtam őt.
Szerintem ez normális helyzetben így működik, és őszintén: tele a tököm az olyanokkal, akik még az érdeklődés szikráját sem mutatják, vagy csak úgy elvannak, élvezik, ha valaki körülrajongja őket, de amúgy a másik akár fel is fordulhatna, akkor sem keresnék őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!