Sikeres negyvenes budapesti vállalkozóként hogyan tudnék legegyszerűbben huszonéves lányokkal ismerkedni?
Tinder meg hasonló társkeresők nem játszanak.
Én a huszonéves lányokkal jövök ki igazán, valószínűleg a fiatalos stílusom miatt.
"Én a huszonéves lányokkal jövök ki igazán, valószínűleg a fiatalos stílusom miatt."
"A nyálam nem szoktam rájuk csorgatni, de mást igen, jó sokat."
No ilyeneket is valóban csak egy infantilis vén mond...
Mindenki ért miért huszonévesek kellenek, de legalább ne magyarázd mert úgy már nem kínos hanem szánalmas.
"Nem baj, ha a pénzre hajtanak, ilyen világ,a legtöbb nő amúgy is hajt a pénzre."
Ezzel csak a sikertelenek szokták magyarázni hogy miért nem kellenek a nőknek.
De miért is lennél te akkora fogás 40esen, amikor a saját korosztályodnak se kellesz, hogy majd a 20évesek állnak le veled, akiknek az apjuk lehetnél?
Üdv: egy 21 éves
Miért nem játszik a társkereső? Tinderen jó, csak nem a legfullosabbakat kell jobbra huzogatni, hanem az átlagos de csinosat. Rövid időn belül lesz szerintem olyan aki tényleg ismerkedne. Sehol ne kérkedj az anyagiakkal, mert gáz + próbáld meg tényleg úgy kifejezni magad, hogy a fiatalosságod miatt nehéz a kapcsolat a korodbeliekkel, és hogy ez egy őszinte gondolat (mert nekem meg fiatalként a fiatalokkal bajos a kapcsolat, mert idősek között szocializálódtam), nem csak ki akarod fizetni a fiatalabb punit. Ha nem csak üres tetőterű hüvelyekben akarsz kardozni akkor meg szenvedd el magad pár kultúrprogramra, ott vannak a normális huszonévesek.
(22&54 igaz ő nem "sikeres vállalkozó" hanem kétkezi munkás :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!