Milyen sztorik tesznek valakit kizáróvá, nők?
pl. prostizás?
az kizár egy pasit az ismerkedésből?
mi még?
Volt egy srác, akivel nagyon jókat beszélgettünk, majd az első személyes találkozáson elmondta, hogy minden létező drogot ki akar próbálni az életében, amihez már hozzá tudott jutni, azt ki is próbálta. Részemről ott lett vége.
Ha konkrét sztori érdekel, ami kinyírta az alakuló kapcsolatot, az az volt, mikor a volt barátom (2-3 hónapja voltunk együtt) bemutatott a két legjobb barátjának. Ahogy egyre könnyedebb lett az este, elmondták, hogy a barátom gyerekként macskákat kínzott drótokkal, és azért hagyta abba, mert az apja rájött és nagyon megverte. A volt barátom ott nevetgélt, meg elpirult, hogy nem volt az olyan komoly, hogy kínzásnak lehessen nevezni, de a többiek azért eléggé komolynak festették le, ami ellen nem tiltakozott. Ezt én nem tudtam hova tenni, pár napon belül szakítottunk is.
A másik ilyen sztoris dolog meg az volt, amikor már kb fél éve együtt voltam a párommal, és elmentünk sátorozni egy nagyobb társasággal, de mindenki az ő ismerőse/barátja volt rajtam kívül. Volt ott egy házaspár, akik már egyszer elváltak de újraházasodtak, de amíg nem voltak együtt, a barátom és a feleség együtt voltak. Ez annyira nem zavart volna, de ott a férj azzal viccelődött, hogy legyen úgy ahogy a válásuk után, mert akkor is sátorozni voltak, és ő eladta a volt feleségét a barátomnak, ha jól emlékszem kb 20 ezer ftért, mert ő már semmit se érez, átengedi a nőt neki. A barátom kifizette, aztán egy ideig együtt is volt a nővel. A nő is röhögött ezen, hogy ha nekem kell az ő férje egy körre, ötezerért vihetem, náluk ilyen a kapcsolat. Mondta a barátomm, hogy őt nem zavarná. Már a sátorozást se csináltam végig, eljöttem, szerencsére a saját kocsimmal mentem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!