Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Egy gyönyörű arcú, vékony de...

Egy gyönyörű arcú, vékony de formás, csinos lány ha egyedül megy bulizni, lesz társasága random?

Figyelt kérdés

Tegyuk fel egy altalam fent felsorolt osszes tulajdonsaggal rendelkezo lany elmegy buliba de egyedul, oda fognak hozza menni fiuk?

Rolam lenne szo amugy, sosem voltam meg bulizni, de hamarosan szeretnek elkezdeni bulizni, viszont nincs meg kialakult ismerestsegi korom igy egyedul mennek. Bulikban fog majd sikerulni osszegyujteni baratokat?

tegnap 16:24
1 2
 1/15 anonim válasza:
Milyen bulikba mennél? Szerintem nagyban függ attól a válasz
tegnap 16:28
 2/15 anonim válasza:
Hát... Én a helyedben nem egyedül mennék. Ne a bulikban próbálj ismertségi kört építeni.
tegnap 16:29
 3/15 A kérdező kommentje:
mindenfélébe..diszkó, coronita, techno, rave..
tegnap 16:31
 4/15 anonim válasza:
Lássam azt a gyönyörű lányt.
tegnap 16:34
 5/15 anonim válasza:
Random, meg is lesz csinálva!
tegnap 17:08
 6/15 anonim válasza:
biztosan lesz, de lehet hogy csak 1 körre akarnak majd elvinni
tegnap 17:09
 7/15 anonim válasza:
Igen biztos talalsz
tegnap 17:37
 8/15 anonim válasza:

Elméletileg lesz, bár a gond ezzel az, hogy lehet pont a szarabb, pofátlanabb figurák fognak rád tapadni. Akár levakarhatatlanul. Aki meg normálisabb, az lehet pont nem annyira megy már oda, mert tart az előítéletektől, vagy a durva lekoptatástól, amit sok nőtársad manapság nagyképűen és full szociopata módon űz. Persze azt ők se az igazán gázos, veszélyes figuráknak szokták tartogatni, hanem olyanoknak akik korrekten közelítenek. Hiszen tőlük nincs félnivalójuk, őket nyugodtan porrá alázhatják, mert odamentek ismerkedni. Na mindegy, ezt a részét most hagyjuk is.

A lényeg amiért írni akartam, hogy sajna rizikós manapság egyedül bulizni menni. Nem életveszélyes, de vannak kockázatok, amire nem árt ha odafigyelsz. Szóval ne fogadj el semmi ellenőrizetlen italt, és a saját italodra is folyamatosan figyelj oda! Elég egyetlen pillanat, és olyan szert csempészhetnek bele, ami után a tipikus önkívületes, megerőszakolós történetek szoktak történni.

Összességében szerintem jobban járnál, ha pár másik barátnőddel mennétek.

tegnap 17:50
 9/15 anonim válasza:
Abban biztos lehetsz igen
tegnap 17:54
 10/15 anonim válasza:

Ne hogy elmenj egyedül bulizni, nőként! (A leirasod alapjan inkább tiniként)

A legnagyobb hülyeség, h ott szedj fel barátokat! Jó lenne, ha rá googléznél, h mi történik a lányokkal az ilyen szórakozó helyeken.

tegnap 17:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!