Van esély török férfival megismerkedni Magyarorszagon? Vagy olyan magyar férfival, aki Törökországban képzeli el az életét?
Én aztán egyáltalán nem vagyok emancipáció párti! Mi nők azzal is csak megszívtuk. Nekünk így is, úgy is szívás. Akárhogy nézzük.
Nem rég jöttem Magyarországon és tanulni de jobb Magyarországon mert utana dudok menni Németországban
Mivel török vagyok nagyon nehéz ismerkedés mert félnek a magyar emberek
"Viszont a törökök egészen másként viszonyulnak a nőkhöz.
Más kultúra. Muszlimok, a nőknek alárendelt szerepük van."
1. nem minden török muszlim, mintahogy nem minden magyar katolikus.
2. én ismerek olyan törököket, ahol totál egyenlőek a felek, nincs alárendelve egyike a másiknak, dolgoznak ugyanúgy.
3. a nőt nem cselédnek veszik ők sem, szemben az arabokkal, bármit megtesznek a török pasik a családjuk nő tagjaikért.
A mai fiatalabb generáció pedig méginkább egyenlőnek veszi a nőket, de ez az európai népeknél is így volt. A kommunizmusban az asszony dolga volt a kussolás, házimunka, főzés, takarítás, gyereknevelés, a férfié meg az ivás, dolgozás.
Vajon az itteni valaszolok hany torokot ismernek? Mert meg ha 10-et is, az sem fedi le azt a tobb tiz millio torok ferfit, aki letezik.
Vannak rendes torok ferfiak meg nem rendesek is. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!