Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nőként ráírnál egy férfira,...

Nőként ráírnál egy férfira, aki korábban írt neked de abbamaradt a beszélgetés, férfiként, hogy reagálnál, ha egy nő keresne ezek után?

Figyelt kérdés

A férfi írt majd napi egy egy üzenetváltás volt, pár napig. Én vagyok a nő...kérdeztem valamit arra reagált majd megint pár napig egy egy üzenet aztán ennyi. Visszaolvastam én sem voltam túl kezdeményező mármimt nem tettem fel kérdéseket nem akartam faggatni. Ő se kérdezett. Most komolyan nem tudom hogy nem érdeklem vagy azt hitte nem érdekel. Szerintetek írhatok neki? Nem akarnám keresni ha nem érdeklem de tényleg 50-50% nem tudom.

Tudom hogy gáz ha a nő nyomul és ezt nem szeretném, sem éreztetni vele se abba a helyzetbe kerülni de hagyni se akarom veszni a dolgot, ha mégis érdekeltem.

2023. nov. 7. 18:08
1 2
 1/11 anonim válasza:

Nálam többször volt ilyen hogy azt hittem nem érdeklem. Olyan jeleket adsz mint ha le akarnád koptatni.

Ha most ráírsz és kezdeményezel abból látni fogja hogy érdekel

2023. nov. 7. 18:12
 2/11 anonim válasza:

Csatlakozom az 1 eshez.

Szerintem mindenkeppen irj ra.

Neha a ferfiak is szeretik latni ha egy nö erdeklödik irantuk.

2023. nov. 7. 18:19
 3/11 anonim válasza:
Ferfikent örülnek neki ha a nö is keresne neha.
2023. nov. 7. 18:20
 4/11 anonim válasza:

Attól függ mit akar.

Volt ilyen partnerem nekem is, hogy félbe maradt a dolog, mert egyáltalán nem láttam, hogy érdeklődne, vagy csak eltűnt.

Ritka volt mikor újra előkerült, főleg az, hogy magától írt.

Nem vagyok ez ellen, még tetszhet is, de nagyban függ milyen a nő és elvette e a kedvemet az egésztől, vagy sem.

2023. nov. 7. 18:44
 5/11 anonim válasza:
Én akkor tűnök el ha érzem, nem kölcsönös a dolog, tehát ha a nő csak válalszol de sose érdeklődik. Ha te is ezt tetted, akkor te koptattad le.
2023. nov. 7. 18:46
 6/11 anonim válasza:
Ha foglalkoztat a dolog, akkor írj neki, ez nem nyomulás. Ha nem válaszol, akkor egyértelmű a dolog, ha válaszol, akkor próbálj egy kicsit te is aktívabb lenni.
2023. nov. 7. 19:16
 7/11 anonim válasza:
Örülnék a megkeresésnek.
2023. nov. 7. 20:29
 8/11 anonim válasza:

Én is örülnék neki, ha írna. Ha olyan lányról van szó akivel szándékosan szakítottam meg a kapcsolatot, neki jelezni fogom vagy látványosan nem foglalkozok vele.

De én is beszélgettem úgy lánnyal hogy rövid kérdés-felelet köröket nyomtunk, néha ő is kérdezett valamit de nem igazán haladt a beszélgetés. Mindig válaszolt valamit ha kérdeztem, de egyértelműen úgy látszott hogy nem érdeklődik felőlem, mert magától nem kezdeményezett, a válaszai pedig rövidek voltak. Végül én nem írtam többet, pontosabban nem kérdeztem rá egy újabb jelentéktelen dologra, ő meg nem írt magától semmit.

De örülnék ha újra megkeresne, mert egyébként szimpatikus volt.

2023. nov. 8. 18:03
 9/11 A kérdező kommentje:

Hehe, köszi a válaszokat! 😊

Írtam de meg se nyitotta, el se olvasta. Hát csalódtam benne, bár ha így érez el kell fogadnom. Az az igazság hogy amikor napi szinten megkapom hogy "annyira normális szép és kedves csaj vagy, mért nincs pasid?..." szívem szerint fel tudnék robbani vagy kifutnék a világból. Sajnos nem tudok online ismerkedni vad idegenekkel meg nem is akarok, vele is találkoztunk előtte az életben csak nem volt lehetőség beszélgetni, ismerkedni. A mindennapokban nem találkozok pasikkal így ez nőként is baromi nehéz. Mindenesetre nagyon köszi a válaszokat, nem bántam meg, hogy írtam neki így legalább tudom, hogy nem akar és el kell engednem.

2023. nov. 8. 20:02
 10/11 anonim válasza:
Majd lehet, hogy elolvassa. Én is így jártam, az egyik este írtam egy volt évfolyamtársnőmnek, akivel anno kb. csak köszönőviszonyban voltunk. Másnap vártam, hogy hátha lesz valami, de olvasatlanként hozta az üzenetet, aztán este már megnézte, de semmi. Már én is letettem a dologról, erre harmadnap este visszaírt, és nagyon kedves volt. Szóval még semmi sincs veszve, ne keseredj el.
2023. nov. 8. 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!