Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van bárki, akiben érik a...

Van bárki, akiben érik a 'világgá menés' gondolata?

Figyelt kérdés
Elsőre gyerekesen hangozhat, szándékosan is írtam ki így, bár én elég komolyan elkezdtem ezen gondolkodni, tervezgetni jó ideje... Van bárki, aki próbálkozott vagy van értelmes véleménye? Akár privátban is.

2023. okt. 25. 00:30
1 2
 11/13 anonim válasza:
Kb. hússzor újraolvastam a Huckleberry Finnből azt a részt, amikor elszökik az apjától és egy csónakkal lelép. Illetve a Derszu Uzalában is igen megértettem az öreg bácsit, aki kint élt az erdőben egy szerelmi bánat miatt. (Nem Derszu, hanem egy öreg, akivel találkoznak). 7,10 voltam.
2023. okt. 31. 16:11
 12/13 anonim válasza:

Mivel számomra a 'világ' az otthonom, így akár itthon is maradhatnék.

De ha úgy veszem, mennyi mindent nem tapasztaltam, láttam a saját szememmel, nem kóstoltam, nem érzékeltem még, igen világgá fogok menni.

Hogyan, miként, mikor, nem tudom, de megteszem.

2023. okt. 31. 17:05
 13/13 anonim válasza:
Igen, jó lenne igazi kalandornak lenni. Belevágtam már projektekben, láttam pár dolgot, de messze van még a vége.
2023. nov. 1. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!